تفاهم‌نامه همکاری میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه HHAO امضا شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۰:۵۰
تصویر خبر

صبح امروز دوشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با محترم عبدالغفار نیازی، رئیس موسسه HHAO، دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار، ترابی صاحب با خیر مقدم گفتن به رئیس موسسه متذکره ابراز خرسندی نموده که موسسات کمک‌های بشردوستانه را از کشورهای کمک‌کننده به منظور رسیدگی به مردم افغانستان، جمع آوری نموده برای مستحقین در سطح کشور توزیع می نمایند و از تیم کاری این موسسه تشکری کرده که در این چنین حالت به مردم همکاری می‌نمایند.
سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث  از تمامی نهادها و سازمان‌های ملی و بین المللی خواست تا در راستای مبارزه با حوادث طبیعی و غیر طبیعی با ما همکاری کامل داشته باشند.
 در همین حال، عبدالغفار نیازی رئیس موسسه HHAO گفت که ما می خواهیم از طریقه‌های مختلف به مردم افغانستان کمک کرده و بین افراد مستحق توزیع کنیم.
 قابل یادآوری است که این کمک در ولسوالی واخان ولایت بدخشان به ارزش ۱۲ هزار و ۸۲۴ دلار برای ۱۵۰ خانواده توزیع می‌شود که به هر خانواده یک بسته شامل ۲۴.۵ کیلو برنج اعلا، ۵ لیتر روغن، ۷ کیلو لوبیا، ۷ کیلو شکر و یک کیلو چای سبز در نظر گرفته شده است.

تاریخ: ۱۴۴۶/۴/۱۸هجری قمری 
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز برای ۲۵۱ خانواده متضرر کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز در ولسوالی دلارام آن ولایت، بعد از سروی، برای ۲۵۱ خانواده متضرر از سیلاب‌های اخیر، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

در این روند با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۷۲ خانواده متضرر کمک‌های غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، در ولسوالی ده‌سبز این ولایت در شهرک محمدیه، قریه خواجه چاشت و قریه ترکو، بعد از سروی برای ۷۲. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۴۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۱۵۷ خانواده بی‌جاشده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، با همکاری تخنیکی مؤسسه AWCPO و حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، در ولسوالی‌های جانی‌خېل، دند پتان و څمکنۍ آن ولایت، برای ۱۵۷ خانواده بی‌جاشده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .