دیدار رئیس عمومی مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث با والی ولایت نیمروز

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۱۱:۵۲
news image

زرنج _ ۱۲ ثور ۱۴۰۳
الحاج مولوی عبدالرحمن زاهد، رئیس عمومی مالی و اداری و کفیل وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث همراء با قاری محمد خوشحال زمانی، رئیس مرکز عملیات حالات اضطرار، سید محمد صدام کارشناس امور حوادث و هیات همراء شان، جهت رسیدگی به متضررین سیلاب‌های اخیر عازم ولایت نیمروز شده، همراء با مولوی محمد قاسم محمد رئیس آماده‌گی مبارزه با حوادث با الحاج شیخ محمد قاسم خالد، والی ولایت نیمروز دیدار نمودند.
در اين ديدار الحاج شیخ محمد قاسم خالد والي ولایت نیمروز ضمن خوش‌آمدید گویی روی سیلا‌ب‌های اخیر در کشور به‌خصوص ولایت نیمروز صحبت نموده، گفت: سیلاب‌های اخیر در این ولایت خسارات مالی و تلفات جانی بجا گذاشته که نیاز جدی به کمک‌های بشردوستانه دارند.
سپس رئیس عمومی مالی و اداری ضمن همدردی، غم‌شریکی و اتحاف دعا برای شهدای اخیر ناشی از سرازیر شدن سیلاب‌‌ها در سطح کشور، گفت: که رهبری امارت اسلامی افغانستان برای خانواده‌های شهدا، مجروحین و متضررین، رسیدگی همه جانبه می کند.
وی ضمن یادآوری از رسیدگی به سیلاب‌زدگان در ولایت‌های کندهار، اروزگان و هلمند، افزود: بعد از نیازمندی‌های اولیه سیلاب‌زده‌گان برای آنان منازل شان دوباره ترمیم و اعمار خواهد شد.
محترم مولوی صاحب زاهد به ریاست مبارزه با حوادث ولایت نمیروز هدایت داد تا سروی دقیق از ساحات آسیب‌دیده ترتیب نموده و غرض اجراات بعدی به مرکز ارسال نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۴:۱۰
Background image

کورس پیشرفته تخریب مهمات برای ۱۲ تن از متخصصین ماین‌پاکی با موفقیت به پایان رسید

کورس پیشرفته تخریب مهمات (صنف سطح عالی سوم) به درخواست مؤسسه ماین‌پاکی DRC و با اجرای کمپنی بین‌المللی ARTIOS، به مدت سه هفته در مرکز آموزشی این مؤسسه واقع در ولسوالی پغمان ولایت کابل. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای۱۸۰ تن از دانش‌آموزان وسایل آموزشی و تفریحی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه وارچایلد انگلستان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان با همکاری این مؤسسه، برای ۱۸۰ تن دانش‌آموزان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۱۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۱۳۸ خانواده سیلاب‌زده کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ADWSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز با همکاری این مؤسسه، برای ۱۳۸ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .