رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با رئیس اداره توسعه و همکاری‌ سویس دیدار کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۵۲
تصویر خبر

صبح امروز چهار شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با اریک مارکلی، رئیس اداره توسعه و همکاری کشور سویس، خانم پامیله استتاکیس، معاون وی و هیئت همراه ایشان دیدار و روی توسعه همکاری‌های دو جانبه صحبت کردند.

محترم ترابی صاحب در رابطه به تشریح فعالیت‌های اداره گفت که این اداره متمرکز به پنج هدف شامل؛ وقایه، کاهش خطر، آمادگی، پاسخ‌دهی و بازسازی کار می‌نماید و اکنون در کنار توزیع کمک‌های بشردوستانه، روی پروژه‌های وقایوی ازجمله پاک‌کاری سیلبرها و اعمار دیوارهای گبیونی و استنادی تمرکز دارد. 
وی هم‌چنان بیان داشت که با توجه به تاثیر پذیری افغانستان از تغیرات اقلیمی کشور، تمویل کننده‌گان باید بدون در نظرداشت ملحوظات سیاسی در این بخش با کشور همکاری نموده و کمک نمایند و در این راستا ما در کنار این‌که سهولت‌های لازم را برای موسسات و  نهادهای کمک‌کننده فراهم نموده‌ایم، لیست اولویت‌های خود در بخش مدیریت حوادث را نیز ترتیب کردیم تا مسیر برای آنان در عرصه کمک‌ها، تطبیق پروژه‌ها و دریافت بودجه از سوی تمویل کننده‌گان روشن باشد.

در همین حال، رئیس اداره توسعه و همکاری کشور سویس در کنار تشریح فعالیت‌های دفتر مذکور گفت که فعالیت‌های ما اکنون در سه بخش شامل؛ حقوق بشر، تغیرات اقلیمی و کمک‌های بشردوستانه و بازتوانای اقتصادی از طریق حمایت از سکتور خصوص می‌باشد. وی بیان داشت که اداره توسعه و همکاری سویس از سال‌های گذشته فعالیت می‌نماید و پس وقفه کوتاه که دور کاری می‌نمود، از یک سال بدین سو به هدف همکاری نزدیک با ادارات تخنیکی افغانستان فعالیت حضوری خود را دوباره آغاز نموده و کار مشترک و هم‌چنان دریافت مشوره از اداره سکتوری را یکی از مولفه‌های موفقیت و موثریت پروژه‌های می‌داند.
وی هم‌چنان گفت که تلاش می‌نمایند تا در پی همکاری نزدیک با اداره تخنیکی کشور بودجه بیشتری از سوی تمویل کننده دریافت کرده و هم‌چنان پروژه‌ها را از طریق موسسات داخلی تطبیق خواهند کرد.

هم‌ چنان خانم پامیله استتاکیس، معاون اداره و محمد مصطفی صاحب‌زاده مسوول بخش، تغیرات اقلیمی و حوادث آنان در مورد پروژه‌های جاری آنان معلومات ارایه کرده و گفتند که یک پروژه در بخش برنامه ماین پاکی در نظر دارند و چهار پروژه دیگر نیز از سوی موسسات در حالت تطبیق می‌باشد که هر کدام یک بخش از آن در رابطه به مدیریت حوادث می‌باشد.

در اخیر دو طرف به افزایش سطح همکاری‌ها از طریق بخش‌های تخنیکی تاکید نموده و از سوی ترابی صاحب برای آقای اریک مارکلی تحفه‌ای که در نظر گرفته بود برای وی سپرده شد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۹/۲۱ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۰:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۵۰۰ خانواده مستحق مواد غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موُسسه ASIO با حمایت مالی سازمان جهانی غذا(WFP)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان با حمایت تخنیکی موُسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان برای ۱,۹۰۰ خانواده مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه CWSA، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان با حمایت این مؤسسه، پس از سروی، برای ۱۹۰۰ خانواده مستحق در مرکز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۹:۲۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده، معلولین و عودت‌کنندگان کمک مواد غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان  با حمایت موسسه مدنیت، برای ۴۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب، معلولین و عودت‌کنندگان کمک‌های غذایی توزیع کرد.

در این روند در حضور محترم مولوی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .