ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۱,۰۰۰ خانواده عودت کننده اخراج اجباری کمک‌های غذایی توزیع کرد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۷
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با هماهنگی کمیته رسیدگی به مهاجرین، برای ۱۰۰۰خانواده و حوات کننده اخراج اجباری از کشورهای همسایه و مستحقین در مربوطات ولسوالی‌های مختلف آن ولایت، کمک‌های غذایی توزیع نمود.

این کمک‌ها در حضور محترم الحاج قاری بختیار معاذ والی ولایت لغمان، قاری خیرمحمد غازی رئیس آمادگی مبارزه با حوادث و سایر مسوولان محلی به هر خانواده ۲۵ کیلوگرام آرد، ۱۲ کیلوگرام خرما، ۵ لیتر روغن، ۱۰ کیلوگرام برنج و یک بسته کامل شامل ۱۲ قلم مواد غذایی توزیع گردید.

 رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت قاری خیرمحمد غازی اظهار داشت که این کمک‌ها آخرین کمک‌ها نبوده و کمیته رسیدگی به مهاجرین تلاش می‌نماید تا علاوه بر خانواده‌های یادشده، به سایر خانواده‌های نیازمند نیز در بخش‌های مختلف کمک‌های لازم را فراهم نماید.

قابل ذکر است که برای این تعداد خانواده آگاهی عامه در مورد خطرات حوادث نیز ارایه گردید.

خانواده‌های دریافت‌کننده کمک‌ها از این اقدام ابراز خرسندی نموده و از مسئولین امارت اسلامی افغانستان به خاطر رسیدگی به‌موقع به مشکلات مهاجرین قدردانی کردند و افزودند که این کمک‌ها بخشی از مشکلات عاجل زندگی آنان را کاهش خواهد داد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۸/۱۷ هـ ق
 
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۱
Background image

سروی تخنیکی چند پروژه وقایوی در ولسوالی‌های وازیخوا و گومل پکتیکا انجام شد

تیم انجنیری و نشراتی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا، در جریان سفر به ولسوالی‌های وازیخوا و گومل، از چندین پروژه کاهش خطرات ناشی از حوادث سروی تخنیکی و نظارت نمود.

در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث بامیان پروژه پاک‌کاری سیل‌بَر را در ولسوالی پنجاب آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان، به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها و حفاظت از جان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۴
Background image

کشف و انهدام یک بمب ۵۰۰ کیلویی در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی

ریاست انسجام و هماهنگی امور ماین‌پاکی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، از طریق شماره اضطراری ۰۷۰۸۶۰۶۰۶۰، گزارشی را از سوی یکی از باشندگان منطقه عسکرکوت بازار مربوط ولسوالی قره‌باغ ولایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .