وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با رییس حفاظت محیط زیست ولایت کابل دیدار و گفتگو نمود.

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۲:۱
Minister

در این دیدار محمد کاظم همایون رییس حفاظت از محیط زیست کابل گفت: گسترش شهرها به ویژه شهر های بزرگ در کشورهای عقب مانده در حال توسعه موجب تشدید عوارض منفی توسعه شهری شده است که افزایش آلودگی های محیط زیستی از مهم ترین آن ها به شمار می رود.
وی افزود که ریاست محیط زیست به منظور بلند بردن سطح آگاهی مردم از نگهداری محیط زیست، کمپاین های اطلاع رسانی محیط زیستی خانه به خانه را در شهر کابل آغاز نموده و از وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث خواستار همکاری در این زمینه شد.
در همین حال نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث از این ابتکار ریاست محیط زیست ولایت کابل قدردانی نموده گفت: هر فرد جامعه در قسمت کاهش دهی خطرات نقش به سزایی دارد که با بلند بردن سطح آگاهی مردم میتوان از اثرات و خسارات هر بیشتر این حوادث کاست.
نجیب آقا فهیم افزود که این وزارت در نظر دارد در مطابقت با روز جهانی کاهش خطرات حوادث به منظور کاهش خطرپذیری اولین کنفرانس ملی مدیریت حوادث را برگزار نماید که در آن پلت فورم مدیریت حوادث و اطلس خطرات حوادث طبیعی توسط رئیس جمهوری اسلامی افغانستان امضاء که به اساس آن تمام برنامه های مدیریت حوادث در قسمت کاهش خطرپذیری تطبیق می گردد.
در اخیر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، وعده هر نوع همکاری در قسمت کاهش دهی خطرات حوادث و ترتیب برنامه های آگاهی دهی برای کارمندان ریاست محیط زیست ولایت کابل را نمود.

Minister with ....

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۳
Background image

۳۳ قلم مواد منفجره ناشده در ولایت پروان کشف و به‌گونه مصون از بین برده شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان با همکاری تیم نهم مؤسسه ماین‌پاکی DAFA، عملیات جست‌وجو و پاک‌سازی مواد منفجره ناشده را در روستای ازباشی اولیای ولسوالی بگرام آن ولایت انجام داد.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

تدویر جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث

به اساس تصمیم ماده (۱) مصوبه شماره (۱۵) مورخ ۱۶/۵/۱۴۴۳ شورای وزیران، جلسه اداری هفته‌وار اداره آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره و با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه در ولسوالی نهرسراج ولایت هلمند از وجود ماین‌ها و مهمات منفجر ناشده پاکسازی و مصئون شد

بر اساس تفاهم‌نامه میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه DRC و با هماهنگی و همکاری ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند، با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه مذکور، ۱۳۶۷۶ مترمربع ساحه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .