کشف و خنثی‌سازی یک فیر راکت BM-14 منفجرناشده در ولسوالی الجهاد ولایت 

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۰:۴۲
تصویر خبر

بر اساس هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سرپل با مؤسسه ماین‌پاکی هیلو ترست، یک فیر راکت BM-14 باقی‌مانده از جنگ‌های گذشته را در قریه نیمدان ولسوالی الجهاد، پس از دریافت گزارش باشندگان محل، توسط تیم های موسسه مذکور کشف و به‌گونه مصؤن از بین برده شد.

این اقدام در راستای کاهش خطرات ناشی از مهمات منفجرناشده، حفاظت از جان و مال شهروندان و تأمین مصونیت باشندگان محل صورت گرفته است.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث از تمامی شهروندان میخواهد در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجرناشده و یا اشیای مشکوک، از نزدیک شدن به آن خودداری نموده و موضوع را به مسئولین مربوطه اطلاع دهند تا اقدامات لازم به‌منظور حفظ جان و مال مردم به‌موقع انجام شود.

تاریخ: ۱۴۴۸/۰۱/۱۹ هـ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۱
Background image

سروی تخنیکی چند پروژه وقایوی در ولسوالی‌های وازیخوا و گومل پکتیکا انجام شد

تیم انجنیری و نشراتی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا، در جریان سفر به ولسوالی‌های وازیخوا و گومل، از چندین پروژه کاهش خطرات ناشی از حوادث سروی تخنیکی و نظارت نمود.

در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث بامیان پروژه پاک‌کاری سیل‌بَر را در ولسوالی پنجاب آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان، به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها و حفاظت از جان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۴
Background image

کشف و انهدام یک بمب ۵۰۰ کیلویی در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی

ریاست انسجام و هماهنگی امور ماین‌پاکی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، از طریق شماره اضطراری ۰۷۰۸۶۰۶۰۶۰، گزارشی را از سوی یکی از باشندگان منطقه عسکرکوت بازار مربوط ولسوالی قره‌باغ ولایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .