کشف و خنثی‌سازی یک مورد مواد انفجاری در ولسوالی دهراود ولایت ارزگان

tamim_azimi
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۵:۶
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان، با همکاری تیم تخنیکی مؤسسه ماین‌پاکی DAPA، یک مورد مواد انفجاری به‌جامانده از جنگ‌های گذشته را در منطقه بازگیرِ سرِ وی ولسوالی دهراود آن ولایت کشف و به‌گونه مصوون خنثی و از بین برد.

در نتیجه این عملیات، مسئولان ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان از باشندگان محل خواستند تا در صورت مشاهده هرگونه مواد مشکوک و انفجاری، موضوع را فوراً با مسئولان مربوطه شریک سازند تا اقدامات لازم برای از بین بردن آن و جلوگیری از خطرات احتمالی اتخاذ گردد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۶/۲۳ هـ.ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۳۶۰ تن از دانش‌آموزان وسایل آموزشی و تفریحی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه وارچایلد انگلستان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با همکاری این مؤسسه، برای 360 تن دانش‌آموزان قریه‌های دهن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۴:۱۰
Background image

کورس پیشرفته تخریب مهمات برای ۱۲ تن از متخصصین ماین‌پاکی با موفقیت به پایان رسید

کورس پیشرفته تخریب مهمات (صنف سطح عالی سوم) به درخواست مؤسسه ماین‌پاکی DRC و با اجرای کمپنی بین‌المللی ARTIOS، به مدت سه هفته در مرکز آموزشی این مؤسسه واقع در ولسوالی پغمان ولایت کابل. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای۱۸۰ تن از دانش‌آموزان وسایل آموزشی و تفریحی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه وارچایلد انگلستان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان با همکاری این مؤسسه، برای ۱۸۰ تن دانش‌آموزان در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .