جلسه کابینه به ریاست رئیس جمهور غنی برگزار گردید

rahyab
دوشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۲ - ۱۲:۱
ww

جلسۀ کابینه تحت ریاست محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان قبل از ظهر امروز از طریق ویدیو کنفرانس در ارگ تدویر یافت.
ابتدا رئیس جمهور غنی از کارکردهای آن عده اعضای کابینه که وظایف شان منحیث عضو کابینه ختم گردیده، قدردانی نمود و برای شان آرزوی موفقیت کرد.
در این جلسه مطیع الله صافی معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیده گی به نماینده از وزیر صاحب دولت در امور رسیده گی به حوادث اشتراک نموده بود، روی مشکلات، چالشها، دستاوردها و برنامه های آینده رهبری جدید اداره گزارش مفصل ارایه کرد.
آقای صافی در نخست از سفر پر دستاورد وزیر دولت در امور رسیده گی به حوادث به ولایت بدخشان جهت رسیده گی به موقع برای متضررین حوادث اخیر در آن ولایت گزارش مفصل ارایه نمود، که این اقدام رهبری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث مورد استقبال رهبری حکومت قرار گرفت.
همچنان آقای صافی در رابطه پلان عملیاتی مدیریت حوادث برای سال ۱۳۹۹ به هزینه ۲.۵ میلیارد افغانی، چگونگی تصویب لایحه مصرف پول اضطرار، منظوری پیشنهادات انتقال مبالغ مورد نیاز به ولایات توسط دفتر محترم معاونیت اول ریاست جمهوری جهت رسیده گی به حوادث احتمالی، اختصاص زمین دولتی برای تعمیر اداری ریاست مبارزه با حوادث ولایت کنر و طرح انتقال مسئولیت رسیدگی به شهدای ملکی را به این وزارت معلومات مفصل ارایه کرد. که ذیلا فیصله به عمل آمد:
1. تصویب دو جریب زمین دولتی برای ریاست مبارزه با حوادث کنر؛
2. به بحث گرفتن پلان عملیاتی مدیریت حوادث سال ۱۳۹۹ در اولین جلسه کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث تحت نظر معاون صاحب اول ریاست جمهوری؛
3. ارایه طرح انتقال امور شهدای ملکی به کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث تحت ریاست معاون صاحب اول ریاست جمهوری؛
4. ارایه مسوده لایحه مصرف پول اضطرار به کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث؛
D2D3

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۹:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه از ۲۵ کتله‌سنگ خطرناک در ولسوالی پرچمن سروی تخنیکی انجام داد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه، سروی تخنیکی ۲۵ کتله‌سنگ خطرناک را در قریه دیسبیل، لروند و کوتل سرخ ولسوالی پرچمن تکمیل کرد.

این سروی به منظور شناسایی مناطق آسیب‌پذیر و در معرض. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۰:۴۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه بشردوستانه برای مردم افغانستان به امضا رسید

محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کارش با انجنیر پامیر صافی، معاون پروژه‌های موسسه بشردوستانه برای مردم افغانستان، دیدار و تفاهم‌نامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۱
Background image

سروی تخنیکی چند پروژه وقایوی در ولسوالی‌های وازیخوا و گومل پکتیکا انجام شد

تیم انجنیری و نشراتی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا، در جریان سفر به ولسوالی‌های وازیخوا و گومل، از چندین پروژه کاهش خطرات ناشی از حوادث سروی تخنیکی و نظارت نمود.

در جریان. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .