دارالانشاء کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث تدویر یافت

rahyab
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۳:۰
2

کابل – 3، قوس، 1399
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث در جلسه دارالانشاء کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث با مسوولین ادارات دولتی و غیر دولتی روی تامین منابع مالی و آمادگی‌ها برای رسیدگی به حوادث احتمالی در فصل سرما تاکید ورزید.
این جلسه با حضور محترم مطیع‌الله صافی معین مالی و اداری، محترم محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث، معینان وزارت های احیاء و انکشاف دهات، معارف، صحت عامه، اداره ملی حفاظت از محیط زیست، نماینده دفتر معانیت اول ریاست جمهوری، روسای وزارت های مالیه، مهاجرین و عودت کننده‌گان، ترانسپورت، امور داخله، دفاع ملی، جمعیت هلال احمر افغانی، اداره ملی تنظیم آب، شاروالی کابل، نمایندهای موسسات IOM, UNCHR و WFP و سایر موسسات همکار از طریق ویدیو کنفرانس در تالار جلسات وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث تدویر یافته بود، محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، روی هماهنگی و آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی در زمستان پیش‌رو تاکید نمود.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت که از گذشته‌ شاهد بوده ایم که حوادث طبیعی مشکلات و خسارات هنگفت اقتصادی و جانی برجا گذاشته است. از این رو، پیش‌بینی نیازمندی‌ها اولویت اساسی است. وی همچنان روی هماهنگی مشترک میان ادارات مربوط تاکید ورزید.
در این جلسه نماینده‌های وزارت های مهاجرین و عودت کننده گان، احیاء و انکشاف دهات، صحت عامه، دفاع ملی، امور داخله، شاروالی کابل، هلال احمر افغانی، اطاق های تجارت، معارف، اداره ملی تنظیم آب و موسسات سازمان بین المللی مهاجرت، سازمان غذایی جهان و کمیساری عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان میزان کمک های مالی، غذایی، صحی و تخنیکی خود را برای متضررین حوادث احتمالی زمستان پیش‌روو بیجا شده‌گان ناشی از جنگ و ناامنی مشخص کردند.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث بعد از استماع گزارش ها گفت: نهادها مربوط باید هرچه زودتر معلومات، امکانات و نیازمندی‌های خویش را در زمینه‌ی پیش‌گیری حوادث طبیعی با این وزارت شریک نمایند.
در اخیر جلسه پس از شنیدن طرح‌ها و برنامه‌های ادارات دولتی و موسسات ملی وبین المللی، فیصله شد تا تمام ادارات عضو کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث در هماهنگی کامل در قسمت آمادگی به آفات و حوادث طبیعی در فصل سرمابا وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث همکاری نمایند.

31

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۵
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسات بین المللی حمایه اطفال به ارزش مجموعی مبلغ چهارصد و هفت‌هزار و شش‌صد و بیست و یک(۴۰۷۶۲۱) دالر به امضا رسید

صبح امروز سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حواث در دفتر کارش سید محمود پاچا شمس، مسول بخش ارتباطات و امور بشردوستانه موسسه بین المللی حمایه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۸
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه AWDREO به ارزش مجموعی مبلغ دو صد و پنجاه و پنج‌هزار و سه‌صد و هفت(۲۵۵۳۰۷) دالر به امضا رسید

صبح امروز سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حواث در دفتر کارش با ذاکر حسین احمدی، کفیل موسسه AWDREO دیدار و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

جلسه تثبیت مقروضیت‌های اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث برگزار شد

به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله در رابطه با تثبیت مقروضیت‌ها، نشست کمیته تثبیت مقروضیت‌های اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به ریاست محترم الحاج مولوی محمد علم عالمیار. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .