دیدار وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با معاون سازمان غذایی جهان در افغانستان

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۳ - ۱۵:۸
News

کابل _ پنج‌شنبه 23 جدی 1400
محترم ملا محمد عباس آخند، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، بعد از ظهر امروز با خانم شاول لی، معاون سازمان غذایی جهان در افغانستان(WFP) در دفتر کارش دیدار و روی چگونگی مدیریت رسیدگی به متضررین ناشی از حوادث بحث کردند.
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، ضمن خوش آمدید گویی و تشکری از فعالیت های سازمان غذایی جهان، نگرانی خود را در مورد فقر و حوادث طبیعی بیان نموده و سازمان غدایی جهان را به کار مشترک در این خصوص دعوت کرد.
محترم ملا عباس آخند از سازمان غذایی جهان خواهان همکاری بیشتر در قسمت کار مشترک جهت رسیدگی و توزیع نان خشک برای مستحقین و متضررین شد. همچنان وعده هرنوع همکاری را با سازمان غذایی جهان سپرد.
در ادامه خانم شاول لی، معاون سازمان غذایی جهان در افغانستان ضمن تشکر از قدردانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت که این سازمان از ماه آگست تااکنون برای پیش از 1.8 میلیون نفر در سطح کشور رسیدگی نموده و تلاش دارد تا این برنامه را افزایش دهد.
معاون سازمان غذایی جهان ضمن وعده همکاری با وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث بیان داشت که ما برنامه توزیع نان خشک را به منظور جلب توجه تمویل کنندگان مطرح خواهیم ساخت و نتیجه آنرا با وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در میان خواهیم گذاشت.
 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۲:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۲۲۸ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌ها کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با حمایت سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، صندوق وجهی کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) و مؤسسه COAR، پس از انجام سروی، برای ۲۲۸ خانواده آسیب. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۲:۳۹
Background image

سروی بازسازی سرک دره خیشکو ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان انجام شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، سروی تخنیکی سرک دره خیشکو ولسوالی سیاه‌گرد را که در اثر بارندگی‌های شدید اخیر و سیلاب‌های ناگهانی تخریب شده و مشکلاتی را در رفت‌وآمد باشندگان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۵۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات برای ۸۰۰ خانواده متضرر کمک‌های غیر خوراکی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و موُسسه APSSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات با همکاری موُسسه متذکره، برای ۸۰۰ خانواده متضرر ناشی از خشک‌سالی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .