ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۱۲ خانواده‌ی آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۰:۳۷
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با استفاده از امکاناتی که از سوی کمیسیون رسیدگی به آسیب‌دیدگان زلزله دریافت کرده بود، بر اساس حکم مقام ولایت و در حضور اعضای کمیته برای ۱۲ خانواده مساعدت غذایی و غیر غذایی توزیع کرد.
در این روند، برای ۵ خانواده، به هر یک ۵۰ کیلو آرد، یک بسته مواد غذایی، یک بسته لباس از کمک‌های یونیسف، ۶ کیلو خرما، ۴ کارتن بیسکویت و یک ترپال توزیع شد. همچنین برای ۷ خانواده‌ی دیگر، علاوه بر این اقلام، یک بسته لوازم آشپزخانه از کمک‌های یونیسف نیز اهدا شد.
قابل ذکر است که خانواده‌های مستفیدشده با ابراز خرسندی از دریافت کمک‌ها، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان قدردانی کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۴/۲۷ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۷:۲
Background image

کار بازسازی سرک عمومی دره والیانو ولسوالی خنجان ولایت بغلان تکمیل شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، کار بازسازی سرک عمومی دره والیانو ولسوالی خنجان را که در اثر سیلاب‌های اخیر مسدود شده بود، با موفقیت به پایان رساند.

این پروژه به‌منظور رفع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۵:۱۵
Background image

یک بمب ۵۰۰ کیلویی در ولسوالی شاه‌ولی‌کوت ولایت کندهار کشف و خنثی شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، با همکاری تیم واکنش سریع (EOD-01) مؤسسه ماین‌پاکی هیلو ترست یک بمب ۵۰۰ کیلویی نوع (FAB) را که از جنگ‌های گذشته در یکی از ساحات قریه ویاند. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۴:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۳۵۰ خانواده آسیب‌دیده و مستحق کمک‌های نقدی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خیریه کمک‌های بشری (OHW)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت مالی این مؤسسه، برای ۳۵۰ خانواده آسیب‌دیده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .