ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر برای ۳۷ خانواده متضرر کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۲۶
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر با حمایت جمعیت هلال احمر افغانی و دفتر UNICEF، در مرکز آن ولایت و ولسوالی‌های عنابه، دره، رخه آبشار، حصه اول و شتل، برای ۳۷ خانواده متضرر ناشی از حوادث طبیعی، پس از سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.

در این روند با حضور مسوُلان، از طرف ریاست آمادگی مبارزه با حوادث به هر خانواده ۲ بوری گندم، نیم کیلو چای، ۵ کیلو بوره و یک پایه چپرکت؛ از طرف جمعیت هلال احمر افغانی به هر خانواده ۵ تخته کمپل، یک بسته لوازم آشپزخانه و دو بشکه آب؛ و از طرف UNICEF به هر خانواده ۶ قالب صابون، ۱۰۰ عدد تابلیت کلورین، یک بروشر و کتابچه حفظ‌الصحه توزیع گردید.

در جریان توزیع کمک‌ها، مسئولین ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت تأکید کردند که روند رسانیدن کمک‌ها به خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی ادامه خواهد داشت.

تاریخ: ۱۴۴۷/۱۱/۱۱ هـ ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۶۵۰ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (ASIO) که تمویل‌کننده آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با همکاری این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۰:۱۶
Background image

معین انسجام امور حوادث از جریان تخریب ۱۲ کتله سنگ که امکان لغزش آن‌ها وجود داشت در کاپیسا نظارت به عمل آورد

محترم الحاج ملا عبدالولی څارنوال(حاجی وارث)، معین انسجام امور حوادث اداره آمادگی مبارزه با حوادث، همراه با محترم الحاج مولوی اختر محمد خادم، رئیس وقایه و کاهش خطر و یک تیم تخنیکی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۲۲۵ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی در مرکز آن ولایت و ولسوالی‌های اندر، ده‌یک، رشیدان، واغظ و قره‌باغ، پس از سروی، برای ۲۲۵ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .