سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کمپ معیاری این اداره را در تورخم رسماً افتتاح کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۲۱:۲۱
news image

امروز سه‌شنبه، کمپ معیاری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث توسط سرپرست این اداره، الحاج ملا نورالدین ترابی، به‌طور رسمی در ساحه تورخم افتتاح شد. 
در این مراسم، محمد هاشم میوندوال مسئول کمپ عمری، قاری نورالدین رستم‌خیل رئیس انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، مولوی احمدشاه ذهین آمر تدارکات، مولوی صدیق‌الله قریشی مسئول کمیته نشرات و آگاهی عامه کمپ عمری، و شماری دیگر از مسئولین حضور داشتند.
در مراسم افتتاح این کمپ، الحاج ملا نورالدین ترابی گفت که امارت اسلامی افغانستان متعهد به فراهم‌آوری تمامی تسهیلات لازم برای مهاجرین عودت‌کننده است. وی افزود که در این کمپ، تمامی امکانات ابتدایی به‌گونه معیاری برای هم‌وطنانی که به‌صورت اجباری اخراج شده‌اند، مهیا گردیده است.
سپس، قاری نورالدین رستم‌خیل، رئیس انسجام و هماهنگی تطهیر، بیان داشت که این نشست در مورد عملی‌ساختن هدایت عالیقدر امیرالمؤمنی حفظه الله می‌باشد که مطابق این هدایت، تمام وزرا و رؤسای عمومی مکلف شدند که به‌اندازه توانایی‌شان با مهاجرین در تورخم و بولدک همکاری نمایند، در همین راستا، ما از کابل با ۸۰ نفر پرسنل این اداره و ۴۰۰ خیمه و سایر امکانات ضروری به کمپ عمری آمدیم و والی محترم ولایت ننگرهار در این کمپ ساحه مشخصی را برای ما تعیین نمود که ما در آن، کمپ معیاری را تأسیس کردیم که در جریان یک هفته، ۸۰ کارمند و تقریباً ۳۰۰ کارگر به‌صورت شبانه‌روزی خدمات انجام دادند و امروز پس از یک هفته، این کمپ را رسماً افتتاح می‌کنیم.
وی گفت که در این کمپ، کارهای اساسی زیر انجام شده است:
۱. نصب حدود ۴۰۰ خیمه به‌گونه معیاری و توسط متخصصین حرفه‌ای
۲. نصب یک خیمه بزرگ(ربحال) به‌عنوان انبار
۳. ریختن کرش بر روی شش سرک فرعی که مجموعاً ۱۳٬۲۰۰ مترمربع را پوشش می‌دهد.
۴. حفر جویچه در دو طرف هر جاده و غرس ۳۰۰ اسله نهال به‌گونه منظم
۵. نصب یک پایه تانکر آب برای هر ده خیمه
۶. نصب یک زباله‌دان معیاری برای هر ده خیمه
۷. ساخت یک کلینیک معیاری برای تمام کمپ
۸. انتقال خاک‌ها، سنگ‌ها و مواد اضافی توسط وسایط نقلیه
۹. رساندن برق به هر خیمه و نصب چراغ در داخل آن
۱۰. نصب سیم اطراف کمپ واحاطه کردن آن با پرده سبز
۱۱. نصب تابلوها و بنرها جهت راهنمایی مهاجرین در نقاط مختلف کمپ
۱۲. نصب تشناب‌های سیار مردانه و زنانه به‌گونه معیاری، و پوشاندن تشناب‌های زنانه با پرده سبز
همچنان محمد هاشم میوندوال، مسئول کمپ عمری، از سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، الحاج ملا نورالدین ترابی، تشکر و قدردانی نموده گفت که امارت اسلامی برای افغان‌هایی که به کشور بازمی‌گردند، تسهیلات لازم را در تمامی عرصه‌های زندگی فراهم کرده است. وی افزود که کمپ ساخته‌شده توسط اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث بسیار معیاری بوده و تمامی امکانات لازم در آن فراهم است.
در پایان مراسم، از تمامی کارمندانی که در این کمپ انجام وظیفه کرده بودند، قدردانی به عمل آمد.
محفل با توزیع تحفه‌های نقدی به کارمندان و دعای خیر به پایان رسید.

تاریخ: ۱۴۴۶/۱۰/۲۴ هــ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۶:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۳۵۰ خانواده بی‌بضاعت مساعدت نقدی و غیر نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی آمادگی با حوادث و مؤسسه رازی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۳۵۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه کورد‌اید، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث حوادث ولایت تخار با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۹
Background image

تدویر برنامه‌های آگاهی‌دهی از خطرات ماین و مهمات منفجر‌ناشده در ولایت بلخ

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ از روند تطبیق پروژه ماین‌پاکی (AF 014) در شهرک بندری. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .