سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث پس از بازدید از امور اداری ولایت بغلان، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز نیز دیدار کرد

rahyab
جمعه ۱۴۰۴/۳/۳۰ - ۲۲:۴۰
news image

امروز جمعه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در ادامه سفرهای رسمی خود به برخی از ولایات کشور به‌هدف اصلاح امور اداری ریاست‌های ولایتی، به ولایت کندز رسیده و از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت بازدید نموده و روند کاری آنان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
 ترابی صاحب با همه کارمندان این ریاست به‌گونه انفرادی دیدار کرده، مشکلات، پیشنهادات و نظریات آنان را شنید و ایشان را به ارائه خدمات مؤثر و به‌موقع تشویق نمود.
همچنان، سرپرست اداره از گدام مواد خوراکی و غیرخوراکی آن ریاست نیز دیدار کرد و به مسئولان مربوطه در زمینه نگهداری، تنظیم و ترتیب مناسب این مواد، ایجاد نظم و توزیع به‌موقع آن بر اساس نیازمندی‌های مردم رهنمودهای لازم را ارائه نمود. به همین ترتیب، وی بر روند رسیدن اسناد تقنینی از مرکز به ریاست‌های ولایتی، درک درست محتوای این اسناد، بررسی و تصویب آن توسط رؤسای مربوطه، تطبیق آن‌ها و حفظ کامل اسناد در دوسیه‌ها نیز نظارت نمود.
آقای ترابی همچنین از نحوه استفاده مؤثر از مواد نشراتی و پروژه‌های در حال تطبیق در آن ولایت به‌گونه همه‌جانبه نظارت به‌عمل آورد.
شایان ذکر است که مدتی قبل، هیئت‌هایی از مرکز به ولایات مختلف کشور جهت ارزیابی و بررسی روند کاری اعزام شده بودند که برخی نواقص در ولایات مشخص گردید. این نواقص از طریق یک مکتوب متحدالمال از سوی سرپرست اداره به تمام ریاست‌های ولایتی ابلاغ گردید و برای رفع آن، رهنمودهای لازم ارائه شده بود. اکنون، سرپرست اداره به‌منظور پیگیری این رهنمودها و ارزیابی عملی عملکرد ریاست‌ها، از روند خدمات‌رسانی اداره ولایتی کندز بررسی همه‌جانبه انجام داد.
هدف اصلی این سفر، دریافت نظریات، مشکلات و پیشنهادات کارمندان ولایتی، تنظیم دفاتر، ایجاد فضای کاری منظم، هماهنگی کامل با مقام ولایت، تنظیم صحیح آرشیف اسناد، ساخت گدام‌های معیاری، رفع نواقص موجود و تطبیق پروژه‌های وقایوی می‌باشد.
در پایان، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کارمندان ریاست مذکور را به برخورد نیک با مراجعین، انجام به‌موقع و بدون تأخیر وظایف، استفاده درست از بیت‌المال و رعایت اصول اداری تشویق نمود و از آنان خواست تا به‌عنوان خدمتگاران مردم، از دانش و تخصص‌شان در راه پیشرفت کشور استفاده نمایند. وی همچنین کمک‌های نقدی به آنان توزیع نمود.

تاریخ: ۱۴۴۶/۱۲/۲۳ هــ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۶:۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۳۵۰ خانواده بی‌بضاعت مساعدت نقدی و غیر نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی آمادگی با حوادث و مؤسسه رازی، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۳۵۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه کورد‌اید، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث حوادث ولایت تخار با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۵۶۴ خانواده آسیب‌دیده در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۵:۹
Background image

تدویر برنامه‌های آگاهی‌دهی از خطرات ماین و مهمات منفجر‌ناشده در ولایت بلخ

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ از روند تطبیق پروژه ماین‌پاکی (AF 014) در شهرک بندری. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .