محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با اعضای شورای ولایتی بدخشان دیدار و گفتگو کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۷ - ۱۶:۱۲
M2

در این دیدار اعضای شورای ولایتی بدخشان گفت: این ولایت از نظر موقعیت جغرافیایی در میان سایر ولایات کشور شدیدأ در برابر حوادث طبیعی آسیب پذیر بوده که همه ساله زندگی جانی و مالی مردم این ولایت را تحت تهدید جدی قرار داده است. و خواهان افزایش کمک‌های بشری و تطبیق پروژه‌های بیشتر وقایوی شدند.
در همین حال محترم غلام بهاوالدین جیلانی وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث نقش شورای ولایتی را در امر مدیریت حوادث مهم دانسته گفت: این وزارت برنامه های مدیریت حوادث را در مراحل کاهش‌دهی، آمادگی، آگاهی‌دهی و پاسخ‌دهی برای متضررین ناشی از حوادث طبیعی روی دست دارد. و وعده همکاری بیشتر را به اعضای شورای ولایتی بدخشان سپرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۴:۲۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۵۲۰ خانواده مستحق کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان، با هماهنگی مقام محترم ولایت، پس از سروی برای ۵۲۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۲۷۷ خانواده عودت‌کننده اجباری کمک‌های غذایی توزیع کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر پس از انجام سروی، در ولسوالی‌های چپه‌دره، دره‌پیچ و وته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۰:۵
Background image

کشف و خنثی‌سازی مواد منفجر ناشده در ولسوالی نیش ولایت کندهار

بر اساس تماس شهروندان با شمارهٔ عاجل (0708606060) ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث، تیم واکنش سریع مؤسسهٔ AREA (AREA-QRT-10) به‌منظور اجرای عملیات. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .