نظارت از فعالیت‌های مؤسسه آقاخان برای اسکان (AKAH) در ولایت بدخشان

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۰:۲۸
تصویر خبر

به‌اساس هدایت مقام محترم اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث هیأتی از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان به منظور نظارت از فعالیت‌های مؤسسه آقاخان برای اسکان (AKAH) در بخش کاهش خطرات حوادث طبیعی، به ولسوالی‌های واخان، اشکاشم و شغنان سفر نمود.
در جریان این سفر، هیأت موظف از پروژه‌های مختلف این مؤسسه شامل ساخت دیوارهای محافظوی، خانه‌های مقاوم، گدام‌های مواد غیرغذایی و کمیته‌های مدیریت حوادث بازدید به عمل آورد.
در ولسوالی واخان، پروژهٔ دیوار محافظوی قریه کرت به طول ۱۲۴ متر و ارتفاع ۲.۶۵ متر و بودجه یک میلیون و چهار صد و هشتاد و شش‌هزار و هفت‌صد و شصت(۱٬۴۸۶٬۷۶۰) افغانی، ۹ باب خانهٔ مقاوم در برابر زلزله با بودجه یک‌هزار و صد(۱٬۱۰۰) دالر سهم دفتر AKAH و ۱۳ باب گدام مواد غیرغذایی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده است. همچنان ۵۵ کمیته مدیریت حوادث با مجموع ۱۳۷۵ عضو آموزش‌دیده در این ولسوالی ایجاد گردیده است.
هم‌چنان در ولسوالی اشکاشم، ۵ باب گدام مواد غیرغذایی و ۴۶ کمیته مدیریت حوادث با ۱۱۵۰ عضو آموزش‌دیده و مجهز فعالیت دارند.
در ولسوالی شغنان نیز ۱۰ باب گدام مواد غیرغذایی، ۷ کانتینر ذخیره مرکزی، ۵۶ کمیته مدیریت حوادث و پروژهٔ کاهش خطر ریزش سنگ در قریه ده‌مرغان  با بودجه(۱۹٬۲۲۱.۹) دالر در حال تطبیق است.
هیأت نظارتی، فعالیت‌های مؤسسه آقاخان برای اسکان را مطابق پلان و معیارهای انجینری ارزیابی نموده و از نقش این مؤسسه در کاهش خطرات حوادث طبیعی و افزایش آمادگی جوامع محلی قدردانی کرد

تاریخ: ۱۴۴۷/۴/۲۶ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۳۴
Background image

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث ۴۴عراده موترسایکل جهت تسهیل و انجام به‌موقع امور برای ریاست‌های مرکزی و ولایتی خویش خریداری نمود

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، این اداره به‌منظور تسهیل در پیشبرد امور کاری و انجام به‌موقع مأموریت‌ها، ۴۴عراده موترسایکل را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان برای ۷۰۰ خانواده متضرر کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، و بر اساس فیصله کمیته ولایتی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱٬۰۰۰ خانواده عودت کننده اخراج اجباری کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱٬۰۰۰ خانواده عودت کننده که به‌گونه اجباری از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .