۱۰۰۰ خانواده بیجاشده در کابل، کمک‌های خوراکی و غیر خوراکی دریافت کردند 

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ - ۱۵:۵۳
Minister Photo

کابل ۲۷ جدی _ ۱۴۰۰ 
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، طی کنفرانس مطبوعاتی امروز، برای ۱۰۰۰ خانواده بیجا شده بسته های مواد غذایی و غیر غذایی توزیع کرد. 
محترم ملا محمد عباس آخند وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت: به سلسله کمک‌های قبلی اکنون توزیع کمک‌های غذایی و غیر غذای شامل؛ ۵۰ کیلو گندم، ۵ لیتر روغن، ۵۰ کیلو برنج، ۵ کیلو بوره، یک تخته ترپال، یک تخته کمپل، یک بسته فامیلی و یک عدد سطل آب، را برای ۱۰۰۰ خانواده که در اثر جنگ و نا امنی از ولایت‌های مختلف کشور بیجا و در شهر کابل جابجا شده بودند، توزیع گردید. 
وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث بیان کرد که رسیدگی برای متضررین در کنار اینکه مسوولیت وظیفوی ما است، وظیفه وجدانی ما نیز می‌باشد، وی از توزیع عادلانه و شفاف این کمک ها برای مستحقین اطمینان داد. 
محترم ملا عباس آخند افزود که این وزارت در یک‌هفته گذشته برای بیش از ۵۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده در ۸ ولایت کشور کمک‌های غذایی و غیر غذایی توزیع نموده است.

News

news

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۲:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۲۲۸ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌ها کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با حمایت سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، صندوق وجهی کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) و مؤسسه COAR، پس از انجام سروی، برای ۲۲۸ خانواده آسیب. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۲:۳۹
Background image

سروی بازسازی سرک دره خیشکو ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان انجام شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، سروی تخنیکی سرک دره خیشکو ولسوالی سیاه‌گرد را که در اثر بارندگی‌های شدید اخیر و سیلاب‌های ناگهانی تخریب شده و مشکلاتی را در رفت‌وآمد باشندگان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۵۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات برای ۸۰۰ خانواده متضرر کمک‌های غیر خوراکی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و موُسسه APSSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات با همکاری موُسسه متذکره، برای ۸۰۰ خانواده متضرر ناشی از خشک‌سالی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .