51 پروژه کاهش دهی خطرات حوادث طبیعی به ارزش بیش از 152 میلیون افغانی تطبیق شده است

rahyab
Thu, Feb 18 2021 2:00 PM
News2

پنج‌شنبه، 30 دلو 1399
کابل، افغانستان: وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث به عنوان وزارت هماهنگ کننده، پالیسی ساز و نظارت کننده در کاهش دهی خطرات و آسیب پذیری در برابر حوادث طبیعی، رسیدگی به نیازهای عاجل متضررین ناشی از وقوع حوادث نقش مهمی را ایفا می نماید. فعالیت های اجرایی این وزارت به فراهم ساختن کمک های اضطراری در جریان حوادث طبیعی و بعد از وقوع حوادث محدود می شود.
غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث که در برنامه پاسخدهی دولت به ملت در مرکز اطلاعات ورسانه های حکومت صحبت می کرد، افزود: جهت پیشگیری و وقایه خطرات حوادث در سال ۱۳۹۹ فعالیت های عمده از جمله تهیه اطلس خطرات حوادث در افغانستان؛ پیش بینی وضعیت جوی هفته وار و آگاهی دهی در مورد آن به ولایات؛ تدوین رهنمود فعالیت کمیسیون های ولایتی مبارزه با حوادث جهت کاهش آسیب پذیری در برابر سیلاب ها؛ تطبیق 51 پروژه کاهش خطر به ارزش مجموعی ۱۵۲ میلیونافغانی در 7 ولایت؛ ارزیابی نقاط آسیب پذیر در برابر حوادث طبیعی وساخت دیوارهای استنادی گبیونی و تخریب 8 کتله سنگ در حال لغزش، در شش ناحیه شهر کابل، انجام شده است.
وی در زمینه فعالیت ها برای کاهش خطرات آتش سوزی، از سروی ۲۵۲ تانک تیل و 3000 مرکز تجارتی در شهر کابل؛ تهیه دستورالعمل تدابیر احتیاطی به خاطر جلوگیری از آتش سوزی و توزیع برای تانک تیل ها و مراکز تجارتی سروی شده؛ تهیه طرح جلوگیری از آتش سوزی در تانک تیل ها و مراکز تجارتی شهر کابل و تدوین پلان عملیاتی آن را تدوین نموده است.
جهت پاسخگویی در برابر حوادث در سال 1399 فعالیت های زیادی انجام شده است که از جمله می توان به تدوین و اجرای پلان پاسخگویی به سیلاب های فصلی در سال 98- 99؛ مساعدت نقدی برای ورثه 500 شهید و 900 زخمی حوادث طبیعی؛ مساعدت نقدی برای 13,000 منازل تخریب کلی و قسمی؛ توزیع مواد غذایی و غیر غذایی برای 380,000 فامیل متضرر؛ انتقال و توزیع مواد غذایی و غیر غذایی برای 55,000 خانواده؛ تهیه، تدارک و توزیع غذای طبخ شده برای 120,000 خانواده بیجاشده داخلی و متضررین حوادث در 72 ساعت اول نام برد.
سفر رسمی تیم های تخنیکی تحت نظر رهبری وزارت به 25 ولایت کشور به ویژه 15 ولایت آسیب دیده در برابر سیلاب های آنی، راه اندازی فعالیت های جستجو ونجات توسط پرسونل این وزارت و توزیع مبلغ 254 میلیون افغانی به منازل تخریب کلی و قسمی با در نظر داشت ضریب قابل استطاعت در 15 ولایت انجام داده است.
9پاکسازی 51 کیلومتر مربع اراضی از وجود ماین و مواد منفجر ناشده، تدویر برنامه‌های آگاهی دهی از خطرات ماین در ساحات معروض به خطر برای صدهزارتن، فعالیت های وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در زمینه هماهنگی وانسجام در تطهیر ماین است.
یکی از مهمترین بخش فعالیت های وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، هماهنگی و انسجام فعالیت نهادها دولتی و موسسات امداد رسان بین المللی در جهت کاهش خطرات و پاسخگویی به نیازمندیهای عاجل پس از وقوع حادثه است.
در نتیجه این هماهنگی ها برای 455,000 فامیل در سراسر کشور، تحت پوشش کمک رسانی بشردوستانه قرار گرفته اند که این مساعدت ها شامل موادغذایی، مواد غیرغذایی، سرپناه موقت، خدمات صحی و پول نقد می شود.

News

Latest news

Wed, May 13 2026 3:19 PM
Background image

The Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority Met with Uzbekistan’s Ambassador to Afghanistan

Today On Wednesday morning, Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, met at his office with H.E. Aybek Usmanov, the. . .

Tue, May 05 2026 4:58 PM
Background image

The General Director of ANDMA Participates and Delivers Speech in the Introduction, Analysis and Explanation Program of the 2025–2029 Strategic Plan

Today in morning, on Tuesday, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, participated and delivered a. . .

Wed, Apr 29 2026 10:16 AM
Background image

Deputy for Coordination of Disaster Affairs Oversees the Demolition of 12 Boulder Masses Posing Landslide Risks in Kapisa

His Excellency Alhaj Mullah Abdul Wali Saranwal (Haji Waris), the Deputy for Coordination of Disaster Affairs at Afghanistan National Disaster Management Authority, along with His. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .