برای ۲۲ خانواده آسیب‌دیده در کنر کمک‌های خوراکی توزیع شد

rahyab
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۲:۳۳
news image

کنر _ ۲۰ ربیع‌الاول 1446
دفتر RRDPO به اساس تفاهم‌نامه که با اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث امضاء نموده بود، در هماهنگی با ریاست آمادگی مبارزه با حوادث، برای ۲۲ خانواده که از اثر حوادث طبیعی در ولسوالی های مختلف و مرکز آن ولایت آسیب‌دیده بودند، بعد از سروی به هر خانواده کمک‌های خوراکی توزیع نمود.
گفتنی است که تمویل کننده این کمک‌ها سازمان غذایی جهان بوده که از طریق موسسه RRDPO، به هر خانواده ۱۰۰ کیلو آرد، ۹.۱ کیلو روغن، ۱۲.۵ کیلو دال، ۱ کیلو نمک، چاکلیت و بیسکویت انرژی دار توزیع گردید.

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری نشست فوق‌العاده برای رسیدگی به زلزله‌زدگان اخیر

صبح امروز دوشنبه، نشست فوق‌العاده‌ای به ریاست محترم الحاج مولوی محمد علم عالمیار، رییس مالی و اداری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری این اداره با حضور نمایندگان نهادها و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۳۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی به ۴۱۸ خانواده متضرر کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ARR Japan به امضا رسیده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی پس از انجام سروی، به ۴۱۸ خانواده متضرر در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۱۵:۵۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۹۸ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غیرغذایی توزیع کرد 

بر اساس هماهنگی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، برنامه جهانی غذا (WFP) و صندوق جمعیت سازمان ملل (UNFPA)، ریاست آمادگی مبارزه مبارزه حوادث ولایت لغمان. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .