تدویر برنامه آگاهی در مورد زلزله همزمان با ایجاد ۲۷ کمیته نجات مردمی و تحهیز آنان در ولایت بغلان

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۶:۴۷
news image

بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه آغاخان برای اسکان (AKAH)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان، با حمایت دفتر یادشده  در پنج ولسوالی؛ شامل دهنه‌غوری، دوشی، بنو، ده‌صلاح و خنجان برنامه آگاهی‌دهی عامه در مورد زلزله را برای باشندگان محل برگزار کرد.
در جریان این برنامه، مؤسسه آغاخان برای اسکان (AKAH) به هدف تقویت ظرفیت مردم در برابر حوادث طبیعی، ۲۷ تیم نجات مردمی را در ولسوالی‌های یادشده ایجاد نمود و به هر تیم ۲۰ قلم وسایل نجات از زلزله توزیع کرد، تا آنان بتوانند در هنگام وقوع زلزله از این وسایل برای کمک‌رسانی و انتقال آسیب‌دیدگان به مراکز صحی استفاده نمایند.
هدف از این برنامه، ارتقای سطح آگاهی مردم در مورد چگونگی محافظت از خود در برابر زلزله و کاهش تلفات انسانی در زمان وقوع حوادث طبیعی می‌باشد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۴/۲۹ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۵۱
Background image

افتتاح پروژه‌های انکشافی در ولسوالی جانی‌خیل ولایت پکتیکا

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه (AYSO)، پروژه‌های انکشافی شامل پاک‌سازی دو کیلومتر کاریز در ساحه شنه‌زای، اعمار یک پلچک و دیوار استنادی به طول. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا برای ۱۱۵ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا، بر اساس فیصله نشست اضطراری، با همکاری مالی مؤسسه IMC، برای ۱۱۵ خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌ها و سیلاب‌های اخیر، کمک‌های غیرخوراکی توزیع نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۴:۳۹
Background image

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی نو آنلوس به ارزش مجموعی ۵۸٬۴۲۸ دالر امریکایی امضاء شد

صبح امروز، یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کارش با محترم فیضان احمد کاکر، معاون مؤسسه نو آنلوس، دیدار نموده و تفاهم‌نامه. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .