کارهای پاک‌سازی سیلبر در منطقه قلعه‌جوز ولایت غزنی تکمیل شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۲:۴۷
123

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها، کارهای پاک‌کاری و حفر یک سیلبر را در منطقه قلعه‌جوز آن ولایت با هزینه ۱۸٬۴۰۰ افغانی به‌گونه کامل به پایان رساند.

این سیلبر به طول ۱۵۰ متر و عرض ۲۵ متر پاک‌کاری گردید که با تکمیل آن، حدود ۲۵۰ منزل مسکونی در این منطقه از خطرات احتمالی سیلاب‌ها مصوون شدند.

قابل یادآوری است که باشندگان محل از این اقدام استقبال نموده و از ریاست مربوطه به‌خاطر اجرای این کار قدردانی کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۷/۱۶ هـ ق

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای خانواده‌های ۲۹ شهید کمک نقدی توزیع کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار پس از انجام سروی، برای خانواده‌های ۲۹ تن از شهدای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان برای ۹۶ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بدخشان پس از انجام سروی، برای ۹۶ خانواده مستحق در ولسوالی تشکان آن ولایت کمک‌های غذایی توزیع نمود.

در این روند، به هر خانواده در حضور مسئولان، یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۴۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۵۶ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی، غیرخوراکی و نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت سازمان IOM، دفتر WFP و مؤسسات WAK و ACTED، در ولسوالی‌ها و نواحی مختلف آن ولایت، برای ۵۶ خانواده آسیب‌دیده ناشی از بارندگی‌های اخیر، پس. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .