کار پروژه پاک‌سازی یک سیلبر به طول ۵۰۰ متر در ولسوالی ولی‌محمد شهید ولایت غزنی با موفقیت تکمیل شد

rahyab
شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۰:۵۰
تصویری خبر

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی پروژه پاک‌سازی و تنظیم یک سیلبر به طول حدود ۵۰۰ متر را در قریه علی‌آباد ولسوالی ولی‌محمد شهید با موفقیت به پایان رساند.

این پروژه به‌منظور حل مشکلات دیرینه باشندگان منطقه علی‌آباد، کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها و جلوگیری از خسارات احتمالی تطبیق شد.

 در مراسمی که به مناسبت تکمیل این پروژه برگزار گردید، الحاج مولوی حمدالله بشیر، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی، ملا محمد نعیم آخند، ولسوال ولسوالی ولی‌محمد شهید و جمعی از باشندگان منطقه حضور داشتند.

با تکمیل این پروژه، شمار زیادی از منازل مسکونی، زمین‌های زراعتی و محصولات زراعتی قریه علی‌آباد از تهدید سیلاب‌های احتمالی مصوون گردید و نگرانی‌هایی که باشندگان این منطقه همه‌ساله در فصل بارندگی و وقوع سیلاب‌ها با آن روبه‌رو بودند، تا حد زیادی برطرف شد.

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی تأکید می‌کند که به‌منظور کاهش خطرات ناشی از حوادث قدرتی، حفاظت از جان و مال مردم و تأمین مصونیت تأسیسات عامه‌المنفعه، اجرای پروژه‌های وقایوی و زیربنایی مشابه را در سایر ولسوالی‌های آن ولایت نیز به‌صورت دوامدار ادامه خواهد داد.

تاریخ: ١٤٤٨/١/١٨ ھ.ق

اداره آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۳:۵۱
Background image

سروی تخنیکی چند پروژه وقایوی در ولسوالی‌های وازیخوا و گومل پکتیکا انجام شد

تیم انجنیری و نشراتی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا، در جریان سفر به ولسوالی‌های وازیخوا و گومل، از چندین پروژه کاهش خطرات ناشی از حوادث سروی تخنیکی و نظارت نمود.

در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث بامیان پروژه پاک‌کاری سیل‌بَر را در ولسوالی پنجاب آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان، به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها و حفاظت از جان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۲:۲۴
Background image

کشف و انهدام یک بمب ۵۰۰ کیلویی در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی

ریاست انسجام و هماهنگی امور ماین‌پاکی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، از طریق شماره اضطراری ۰۷۰۸۶۰۶۰۶۰، گزارشی را از سوی یکی از باشندگان منطقه عسکرکوت بازار مربوط ولسوالی قره‌باغ ولایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .