رئیس عمومی انسجام امور دعوت و ارشاد وزارت امر به معروف از وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث دیدار نمود

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۳ - ۱۵:۲۱

کابل - ۲۳ جوزا ۱۴۰۳ 
محترم مولوی شریف الله حقانی، رئیس عمومی انسجام امور دعوت و ارشاد وزارت امر به معروف و نهی از منکر امارت اسلامی، امروز از وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث دیدن نمود. 
در برنامه‌ی که به همین منظور دایر شده بود با حضورداشت محترم الحاج مولوی عبدالرحمن زاهد سرپرست وزارت، روسا و آمرین و کارمندان وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، رئیس عمومی انسجام امور دعوت و ارشاد وزارت امر به معروف و نهی از منکر امارت اسلامی ضمن ابراز خرسندی از به وجود آمدن نظام اسلامی در کشور افزود که تنها با برپایی نظام اسلامی می‌توانم عدالت را به معنی واقعی آن تامین کنیم. 
وی در کنار صحبت‌های اصلاحی خویش پیرامون برابر نمودن صورت و سیرت کارمندان وزارت رسیدگی به حوادث در مطابقت سنت نبوی ص، افزودند که با سر کار آمدن  ا.ا.ا همه ما شاهد امنیت سراسری هستیم و برماست تا شکرگزار این نعمت گران‌بها باشیم. 
در اخیر برنامه ایشان از فداکاری ملت کشور یادآوری نموده ابراز داشتن که با ادای مسئولیت وظیفوی صادقانه خویش که برای ما سپرده شده می‌توانم اجر و ثواب عبادت را کسب کنیم، برنامه پس از دعای دست‌جمعی همه حاضرین مجلس پایان یافت.

news image


 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۴۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار کیت‌های نجات جامعه‌محور را در شماری از مناطق ولسوالی مهمنددره توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه SCI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار، با همکاری این مؤسسه، کیت‌های نجات جامعه‌محور را در مناطق گردی غوث،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۳۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۱۲۰ کارگر در بدل کار مواد غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز، به هدایت مقام اداره آمادگی مبارزه با حوادث، در ادامه برنامه «غذا در بدل کار»، برای ۱۲۰ کارگر در ولسوالی گلتپه آن ولایت، مواد غذایی توزیع کرد.

د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۰:۱۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار از روند پاک‌کاری چک‌دم آب در ولسوالی ارغستان نظارت کرد

مسئولان ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار از جریان کار پروژه پاک‌کاری چک‌دم آب در منطقه کوبات‌خیل ولسوالی ارغستان آن ولایت بازدید و نظارت کردند.

پروژه پاک‌کاری چک‌دم از سوی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .