ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت قندهار برای ۴۹ خانوادهٔ آسیب‌دیده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۵:۴۴
تصویر خبر

بر اساس تفاهم‌نامه‌های امضاشده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسات HOPA، CHA، ADNO، AYSO، NRC  و مؤسسهٔ حمایت از کودکان (Save the Children) که تمویل‌کنندگان پروژه‌های یادشده سازمان جهانی غذا (WFP)، دفتر ملل متحد برای پناهندگان (UNHCR) و صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (UNICEF) می‌باشند، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت قندهار برای ۴۹ خانوادهٔ که در اثر حملات اخیر پاکستان در ولسوالی سپین بولدک به صورت جزئی و کامل متضرر شده بودند، پس از انجام سروی، کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.
در این روند، برای هر خانواده در حضور مسئولان، از سوی مؤسسهٔ HOPA مقدار ۲۰۰ کیلو آرد، ۱۸٫۴۴ کیلو روغن، ۲ کیلو نمک، ۲۵ کیلو دال، ۱۲ بسته مواد غذایی اطفال و ۲٫۱ کیلو بسکویت، از سوی مؤسسهٔ حمایت از کودکان کِیت‌های صحی، از طرف مؤسسهٔ CHA یک عدد گاز ۵ کیلویی، یک تخته ترپال، سه تخته کمپل، دو عدد سیستم سولر، دو بشکهٔ ۵ لیتری آب و برای ۹ خانوادهٔ دیگر خیمه‌های کوچک توزیع گردید.
همچنین مؤسسهٔ ADNO یک‌صد بستهٔ قرص تصفیهٔ آب (Aquatab) همراه با آگاهی‌دهی عامه ارایه کرد، مؤسسهٔ AYSO به هر خانواده یک تخته کمپل، یک تخته ترپال و کیت لوازم ابتدایی زندگی سپرد، و در نهایت مؤسسهٔ NRC برای هر خانواده مبلغ ۹٬۳۳۰ افغانی نقداً توزیع نمود که در مجموع ۴۵۷٬۱۷۰ افغانی برای این ۴۹ خانواده اختصاص یافته بود.
قابل یادآوری است که محترم قاری عبدالسلام عمری، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت قندهار، از نهادهای همکار به‌خاطر همکاری در روند توزیع این کمک‌ها تشکر و قدردانی نموده و خواهان تداوم چنین همکاری‌ها در آینده شد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۵/۱۰ هـ.ق
ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۵:۵۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۴۵ خانوادهٔ آسیب‌دیده کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامهٔ امضاشده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ RRDPO، که تمویل‌کنندهٔ پروژهٔ آن برنامهٔ جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۵:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه حوادث ولایت ننگرهار برای ۸۰ تن که دوره‌های حرفه‌ای را فرا گرفته بودند کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامهٔ امضاشده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ AYSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با پشتیبانی مالی این مؤسسه، برای ۸۰ تن از مردان و زنان که در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۵:۴۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت قندهار برای ۴۹ خانوادهٔ آسیب‌دیده کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه‌های امضاشده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسات HOPA، CHA، ADNO، AYSO، NRC  و مؤسسهٔ حمایت از کودکان (Save the Children) که تمویل‌کنندگان پروژه‌های یادشده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .