ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا برای ۲۸۲ خانواده آسیب‌دیده کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۷:۱
news image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیکا با حمایت مؤسسه کمیته ناروی برای افغانستان، پس از انجام سروی، برای ۲۸۲ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی برمل آن ولایت، به‌منظور ترمیم و بازسازی خانه‌ها کمک نقدی توزیع نمود.
در حضور مسئولین، به ۶۸ خانواده برای ساخت خانه‌ها، هرکدام ۷۷٬۶۸۰ افغانی و به ۲۱۴ خانواده برای ترمیم خانه‌ها، هرکدام ۶۲٬۸۱۰ افغانی پرداخت شد که مجموع این کمک‌ها به هجده میلیون و هفت‌صد و بیست و سه هزار و پنج‌صد و هشتاد(۱۸٬۷۲۳٬۵۸۰) افغانی می‌رسد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۲/۰۵ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۶:۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۱۲۳۰ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست، برای ۱۲۳۰ خانواده بی‌بضاعت پس از انجام سروی، کمک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۵:۴۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان برای ۱۵۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت اروزگان، برای ۱۵۰ خانواده که از اثر حوادث طبیعی متضرر شده‌بودند، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان به هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان برای ۵ خانواده شهید و مجروح مساعدت نقدی توزیع کرد 

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نورستان در هماهنگی با مقام ولایت، برای ۴ خانواده ورثه شهید. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .