محترم نجیب آقا فهیم وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث با رئیس و اعضای شورای مردمی ولایت دایکندی در دفتر کار خود دیدار نمود.

tamim_azimi
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ - ۱۰:۱۳
Minister Photo

در این دیدار محترم اصغر حیدری به نمایندگی از شورای مردمی ولایت دایکندی از کارکردهای محترم انجنیر اسدالله سروری رئیس مبارزه با حوادث ولایت دایکندی و زحمات رهبری وزارت اظهار قدردانی نموده و پیشنهادات خویش را از جمله:
۱- افزایش سهم بودجه اضطرار ولایت دایکندی،
۲- افزایش سهم گندم برای توزیع به متضررین،
۳- اعمار ده دیوار استنادی در مناطق آسیب پذیر از رهگذر سیلاب،
۵- پاکسازی راه های مواصلاتی مرکز به ولسوالی ها در فصل های بارندگی،
۵- اعمار تعمیر اداری برای ریاست مبارزه با حوادث ولایت دایکندی و سایر نیازمندی های این ولایت را مطرح نمودند.
در پاسخ آقای فهیم اظهار نمود که خوشبختانه رهبری شورای مردمی بر خلاف سنت های دیرینه‌ کشور بدست جوانان است و این گامیست بسوی حکومتداری خوب و جوان محور،‌ در قدم دوم سهم بودجوی هر ولایت بر اساس نیازسنجی پلان تهیه می گردد و در آینده تلاش خواهیم کرد تا سهم ولایت دایکندی را بر اساس آسیب پذیری این ولایت در برابر حوادث افزایش دهیم.
آقای فهیم درمورد افزایش سهم گندم افزود که قرارداد انتقال گندم با کشور هندوستان توسط وزارت محترم زراعت، آبیاری و مالداری به امضا رسیده و عنقریب این محموله ها به ولایات کشور از جمله دایکندی ارسال خواهد شد.
ایشان هم چنان علاوه نمودند که در بحث دیوارهای استنادی نیز تلاش خواهیم کرد تا با امکانات مالی اندکی که برای این وزارت در قسمت پروژه های عاجل وقایوی در نظر گرفته شده است پروژه های یاد شده را بعد از بررسی و بر اساس اضطراری بودن آنها تطبیق نماییم.
در اخیر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث افزود که به دلیل کمبود بودجه انکشافی تعمیر مرکزی و ولایتی این اداره تا حال اعمار نگردیده که در راستای حل این معضله تلاش های جدی جریان دارد.
 

M1

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۵:۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۳۰۰ خانواده مستحق مساعدت غذایی و غیر غذایی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل برای ۳۰۰ خانواده مستحق مربوط این ولایت مساعت خوراکی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۴:۴۰
Background image

کشف و خنثی‌سازی مواد منفجرناشده در ولایت فراه

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با همکاری تیم تخنیکی ماین‌پاکی مؤسسه DRC، شماری از مواد منفجرناشده به‌جامانده از جنگ‌های گذشته را در این ولایت کشف و خنثی‌سازی کرد.

در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۲:۱۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ۳۸۵ خانواده مستحق مواد غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی رفاه اسلامی (IRW)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با حمایت این مؤسسه، پس از انجام سروی،. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .