موافقتنامه ارایه خدمات تفحص ونجات در زمینه مصونیت هوایی، امضا شد

rahyab
شنبه ۱۳۹۸/۴/۲۲ - ۱۵:۵۹
DM

موافقتنامه همکاری ارایه خدمات تفحص و نجات امروز 22 سرطان 1398 میان مطیع الله صافی معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، داکتر محمد قاسم وفایی زاده رئیس عمومی اداره هوانوردی ملکی، پوهنیارلوی پاسوال عبدالجبار پردلی معین تعلمیات و پرسونل وزارت امور داخله، دیوه صمد معین پالیسی و پلان وزارت صحت عامه، عبدالباقی پوپل معین امور شاروالی ها اداره مستقل ارگان های محل و برید جنرال محمد اسلم پیلوت رئیس ارکان قوماندانی قوای هوایی وزارت دفاع ملی در مرکز رسانه های حکومت امضاء شد.
هدف از امضاء این موافقتنامه، تنظیم عملیات سریع و به موقع تفحص و نجات در صورت وقوع سانحه و حوادث طیارات ملکی در داخل و بیرون از قلمرو جمهوری اسلامی افغانستان می باشد. در این موافقتنامه مسئولیت های تمام نهاد ها مشخص گردیده و فعالیت های وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث قرار ذیل است:
1- وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، مسئولیت هماهنگی تمام فعالیت های رسیدگی به وضعیت اضطراری و عاجل را مطابق اسناد تقنینی خویش در کشور به عهده دارد.
2- بعد از وقوع حادثه و دریافت اطلاعیه در مورد سقوط طیاره در داخل کشور از طریق مراکز عملیاتی ملی و ولایتی خویش در هماهنگی با نیروی های امنیتی در جهت رساندن کمک های اولیه نجات و انتقال زخمیان به شفاخانه های نزدیک به محل حادثه اقدام نموده و اداره هوانوردی ملکی را در جریان قرار میدهند.
3- وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث از اجراات عاجل و (24) ساعته خویش بعد از حادثه پیرامون وضعیت، چگونگی اقدامات، شدت و وخامت حادثه، محدودیت های ساحوی و سایر کمبودی ها برای انجام فعالیت های جستجو و نجات را به اداره هوانوردی ملکی گزارش میدهد.
4- این وزارت الی رسیدن تیم های جستجو و نجات وزارت دفاع، وزارت داخله و اداره هوانوردی ملکی، به مجرد وقوع حادثه، مراکز اضطراری کمیته های ولایتی رسیدگی به حوادث را فعال نموده و بدون تاخیر وارد ساحه حادثه شده و به وضعیت اضطراری در هماهنگی با نهادهای امنیتی که عضویت کمیته را دارند رسیدگی می
نماید
.

pic2

PIc1

                                       

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۵۲
Background image

رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با رئیس اداره توسعه و همکاری‌ سویس دیدار کرد

صبح امروز چهار شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در دفتر کارش با اریک مارکلی، رئیس اداره توسعه و همکاری کشور سویس، خانم پامیله استتاکیس،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۲۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۲۲۹ خانواده مساعدت نقدی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت مالی مؤسسات DRC و SCI، پس از سروی در ولسوالی‌های مختلف آن ولایت، برای خانواده‌هایی که در اثر حملات پاکستان بی‌جا شده‌اند و همچنان خانواده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۱۷۵ خانواده بی‌جا شده مساعدت نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه Save the Children، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی مؤسسه متذکره، پس از انجام سروی برای. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .