تدویر اولین جلسه تخنیکی مدیریت حوادث شهری شهر کابل

rahyab
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ - ۱۲:۵۵
rr

این جلسه تحت ریاست مشترک محمد قاسم حیدری معین انسجام امور حوادث و سهراب صدیقی معین ترانسپورت و ترافیک شاروالی کابل، روسا و مشاورین هر دو نهاد، پیرامون ترتیب طرح مانور مشترک مدیریت حوادث شهری دایر شد.
در نخست معین انسجام امور حوادث وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث روی طرح مذکور صحبت کرده گفت: به اساس فیصله جلسه کمیسون عالی دولتی مبارزه با حوادث و پیشنهاد شهردار کابل، قرار است مرکز سوق و اداره مشترک، متشکل از نهاد های مختلف جهت انجام مانور مشترک مدیریت حوادث شهری شهر کابل ایجاد و عملاً به کار آغاز نماید.
سپس سهراب صدیقی معین ترانسپورت و ترافیک اداره شهرداری کابل گفت: این اداره ظرفیت و تجربه کافی در بخش مدیریت حوادث شهری داشته و آماده هر نوع همکاری همه جانبه در بخش های مختلف مدیریت حوادث با وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث است.
در این جلسه نقاط آسیب پذیر شهر کابل و پیش‌بینی فرضی، احتمال وقوع حوادث طبیعی در این شهر، چگونگی وقایه و رسیدگی به حوادث احتمالی بررسی شد.
در آخر جلسه آقای حیدری روی ایجاد کمیته دایمی مدیریت حوادث شهری، تهیه و ترتیب طرزالعمل کاری کمیته، تعین وظایف و مکلفیت های اعضای کمیته مذکور تاکید کرد.
قابل ذکر است که با ایجاد مرکز سوق و اداره و عملی شدن طرح مانور مشترک مدیریت حوادث شهری این وزارت توانای بیشتر در بخش مدیریت حوادث شهری پیدا کرده و میزان خسارات و تلفات برخواسته از رویداد های احتمالی به حد اقل خواهد رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۴۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۷۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، پس از سروی، برای ۷۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی سرکانو آن ولایت که به دلیل جنگ‌های اخیر متضرر شده‌اند، کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۱۴
Background image

یک حلقه ماین ضد وسایط در ولسوالی دهنه غوری ولایت بغلان کشف و خنثی شد

به اساس هماهنگی ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، اداره آمادگی مبارزه با حوادث و از طریق شماره عاجل 0708606060، در پی اطلاع‌رسانی مردم از قریه چاه‌جنگان ۲ منطقه قشلاق‌تپه ولسوالی دهنه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۱۶۸ خانواده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی، برای ۱۶۸ خانواده آسیب‌دیده و عودت‌کننده در ولسوالی‌های اندر، ده‌یک، زنخان، قره‌باغ و مرکز آن ولایت، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

در این. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .