تدویر جلسه کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث لوگر؛ برای ۲۰۰۰‌خانواده متضرر ناشی از حوادث طبیعی کمک‌های نقدی مساعدت خواهد‌شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۲ - ۲۲:۶
news photo

لوگر_۲۱حمل۱۴۰۱
جلسه کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث ولایت لوگر، صبح امروز، به ریاست محترم مولوی عنایت الله شجاع، معاون مقام این ولایت و اشتراک محترم ملا جانان سائق، رئیس وقایه و کاهش خطر وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، محترم عبدالله مفکر، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث، اعضای کمیسیون ولایتی و موسسات همکار، در مقر این ولایت تدویر و روی پلان مدیریت حوادث در شش ماه اول سال ۱۴۰۲، تصمیم گیری روی تثبیت نقاط آسیب پذیر و ساحاتی که در سال گذشته از اثر سیلاب متضرر شده بودند، بحث صورت گرفت.
در این جلسه، آقای شجاع ولایت لوگر را آسیب پذیر خوانده و گفت که هیچ نقطه این ولایت نیست که از سیلاب متضرر نشده باشد و لازم است که برای متضرران و مردم بیچاره این ولایت رسیدگی صورت گیرد. 
در عین حال، رئیس وقایه و کاهش خطر وزارت رسیدگی به حوادث، روی آسیب پذیری این ولایت صحبت کرده و گفت که ما باید روی کار های بنیادی تمرکز کرده و پیش از این‌که حادثه‌ای رخ‌دهد با تطبیق پروژه‌های وقایوی همچون دیوار‌های استنادی و چیک‌دم‌ها جلو آن را گرفته و یا هم خطرات ناشی از حوادث مانند سیلاب را کاهش دهیم. وی همچنان از ادارت سکتوری و موسسات همکار خواهان همکاری در این بخش گردید.
در این نشست، پلان مدیریت حوادث شش ما اول سال جاری از طرف مسوولین ریاست آمادگی مبارره با حوادث تشریح گردیده و مسوولیت‌های ادارت عضو کمیسیون و موسسات را بیان کردند.
در حین‌حال، نماینده‌گان ادارات و موسسات حاضر در جلسه، نظریات خود را ارایه و آماده‌گی خود را اعلان نمودند، که در این میان سازمان غذایی جهان و موسسه IRC کمک نقدی برای ۲۰۰۰ هزار خانواده در چوکات پلان‌متذکره اعلان  کرده و همچنان پلان شش ماه اول سال جاری از سوی اعضای کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث ولایت لوگر تصویب گردید.

#ریاستاطلاعاتوارتباطعامه
#وزارتدولتدراموررسیدگیبهحوادث

تصویر خبر

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

نظارت از جریان کار اعمار پل پیاده‌رو در قریه میرخان‌خیل ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان

به‌منظور حصول اطمینان از کمیت و کیفیت کار پروژه، هیئت نظارت به ریاست محترم مولوی عبدالعلیم افضلی رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، به ساحه اعمار پل پیاده‌رو در قریه میرخان‌خیل. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۴:۳۰
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ ماین‌پاکی افغانستان(DAFA) به ارزش دو صد هزار (۲۰۰٬۰۰۰) دالر به امضا رسید

صبح امروز روز یک‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خویش با محترم بسم‌الله حقمل آمر امور عملیاتی مؤسسهٔ ماین‌پاکی افغانستان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۴:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۴۸۵ خانواده کمک نقدی و غیرخوراکی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه  #OHW، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت #سمنگان با حمایت این مؤسسه، پس از انجام سروی، برای ۴۸۵ خانواده در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .