رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با رئیس عمومی حفاظت مدنی و عملیات کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا(ECHO) ملاقات نمود

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۵۷
news

پیش از چاشت امروز پنج‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با آقای آندریاس پاپاکونستانتینو، رئیس عمومی حفاظت مدنی و عملیات کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا(ECHO) و هیئت همراه وی دیدار ملاقات و گفت‌وگو نمود.

محترم ترابی صاحب ضمن عرض خوش آمدید به هیئت اروپایی گفت که دیپلوماسی بشری ما ایجاب میکند که با همه نهادها روابط نیک داشته باشیم، به همین منظور تمام سهولت‌ها را با رعایت دو اصل، سرعت و شفافیت برای نهادهای کمک کننده فراهم نموده‌ایم. وی هم‌چنان ضمن تشریح روند کاری اداره گفت که مشوره ما به شما و به تمام نهادهای کمک کننده این است که در کنار ارایه کمک‌های بشری، اولویت را به تطبیق پروژه‌های بنیادی و وقایوی بدهید، زیرا همیشه وقایه کم هزینه‌تر می‌باشد و انجنیران ما تمام ساحات آسیب پذیر که نیاز به تطبیق پروژه دارد را مشخص نموده و در صورت ضرورت در اختیار شما قرار داده می‌شود. محترم رئیس صاحب افزود که ما بدون در نظرداشت تبعیض قومی، مذهبی، سمتی و جنسیتی، خدمات را به مردم ارایه می‌کنیم و این موضوع در برخورد و همکاری با موسسات در عمل ثابت شده است.

در همین حال آقای آندریاس پاپاکونستانتینو، رئیس عمومی حفاظت مدنی و عملیات کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا(ECHO) گفت که ما از جدیت، سرعت و همکاری شما در عمل با نهاد های کمک کننده از طریق همکاران خود در جریان قرار داریم و به همین دلیل ابتدا نزد شما آمده‌ایم. وی گفت که ECHO بودجه مشخصی برای افغانستان دارد و این به معنی این است که ما در کشور حضور داریم و بر تعهد خود مبتنی به حضور در کنار مردم پابند می‌باشیم.

آقای آندریاس همچنان بیان نمود که ما ضمن این‌که در بخش مدیریت و پاسخ به حوادث و حمایت از برنامه ماین‌پاکی مشترکات داریم، در قسمت سرعت و شفافیت در عمل نیز اشتراک کاری داریم. ایشان گفتند که با توجه به این که سهولت‌های لازم از طرف اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث برای همکاران ما فراهم است، تغیری در تعهد ECHO نسبت به افغانستان نیامده است و امیداواریم تضمینی برای همکاری‌های دو جانبه میان دو سازمان برقرار باشد.

در اخیر تحایفی که دو طرف برای یک دیگر در نظر گرفته بودند برای هم هدیه کردند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۶/۱۳ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۲۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان کار پاک‌سازی یک مسیر سیلابی را در شهر ایبک آغاز کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان در قریه لرغان مربوط شهر ایبک آن ولایت، کار پاک‌سازی مسیر سیلابی را که از اثر سیلاب‌های اخیر مسدود شده بود، آغاز نمود.

کار پاک‌سازی این مسیر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۱۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۹۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان، در ولسوالی حضرت سلطان و مرکز شهر ایبک آن ولایت، پس از سروی، برای ۹۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۱۴۸ خانواده آسیب‌دیده مساعدت‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب، برای ۱۴۸ خانواده متضرر از سیلاب‌های اخیر در ولسوالی‌های کوهستان، گرزیوان، پشتون‌کوت و خواجه سبزپوش، پس از سروی، مساعدت‌های غذایی و غیرغذایی. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .