ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۳۰۰۷ خانواده مستحق مساعدت نقدی و غذایی توزیع کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۱:۳۰
news

بر اساس تفاهم‌نامه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با بنیاد آغا خان برای اسکان و موسسه ASIO که تمویل کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا(WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۳۰۰۷ خانواده متضرر و مستحق در ولسوالی‌های بغلان مرکزی و بورکه، مساعدت نقدی و غذایی توزیع کرد.

در این روند، برای ۲۶۹۲ خانواده در ولسوالی بورکه از سوی موسسه ASIO، به هر خانواده به عنوان مرحله دوم، ۵۰ کیلو آرد، ۴.۵۵ لیتر روغن، ۶.۲۵ کیلو دال، نیم کیلو نمک، ۳ کیلو سوپرسریال و یک‌ونیم کیلو پلمپی و برای ۳۱۵ خانواده از سوی بنیاد آغاخان برای اسکان در ولسوالی بغلان مرکزی، به هر خانواده مبلغ ۴۳۵۰ افغانی توزیع شد که در مجموع کمک نقدی انجام شده برای آنان مبلغ یک‌میلیون و سه‌صد و هفتادهزار و دوصد و پنجاه(۱٫۳۷۰٫۲۵۰) افغانی می‌باشد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۶/۱۲ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۳۲۹ خانواده آسیب‌دیده و مستحق کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، مؤسسات RRAA و داکار، و با همکاری تخنیکی مؤسسه ARCIO، پس از انجام سروی، برای ۳۵ خانواده مستحق در ناحیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۱۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۱۶۹ خانواده سیلاب‌زده کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع کرد


ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) و دفتر GAALO، پس از انجام سروی، برای ۱۶۹ خانواده که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۱۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه برای ۲۷۴ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های خوراکی و غیر خوراکی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه حوادث ولایت فراه، برای ۲۷۴ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در مرکز آن‌ولایت، بعد از سروی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد.

در این پروسه با حضور مسوُلان، به. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .