برای 13 فامیل متضرر در ولایت هرات کمک‌های نقدی توزیع شد

rahyab
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۱۱:۴۱
7

ریاست مبارزه با حوادث ولایت هرات، برای 13 خانواده که از اثر بارندگی های شدید و سرازیر شدن سیلاب‌ها در ولسوالی های مختلف آن ولایت، اعضای خانواده شان، شهید و مجروح شده بودند، بعد از سروی به هر خانواده شهید مبلغ 50,000 افغانی، به هر مجروح مبلغ 25,000 افغانی و به هر منزل مسکونی تخریب شده، مبلغ 15,000 افغانی پول نقد توزیع نمود.
گفتنی است که از اثر سرازیر شدن سیلاب ها در ولایت هرات 11 تن شهید، 2 تن مجروح و تعداد منازل مسکونی تخریب شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز برای ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی توزیع نمود

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت نیمروز، برای ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در ولسوالی چهاربرجک کمک‌های غذایی توزیع کرد.

در این پروسه با حضور مسوولان، پس از سروی، به هر خانواده ۵۰ کیلو آرد،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۱۷
Background image

بازدید رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت زابل

محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در جریان سفر خود به ولایت زابل، از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت بازدید نمود و با مسئولان و کارمندان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۲:۱۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۱۵۰۰ خانواده مساعدت نقدی توزیع نمود

بر اساس تفاهم نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موُسسه ورلدویژن، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با حمایت مالی موُسسه متذکره، برای ۱۵۰۰ خانواده مستحق در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .