ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۳۷۰ خانواده کمک‌های غذایی توزیع کرد

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۱۲
news image

بر اساس تفاهم‌نامهٔ امضاشده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ مرکز ارتقای توانمندی‌های زنان افغان (AWSDC)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت #فاریاب با حمایت این مؤسسه، در چارچوب پروژهٔ «بهبود وضعیت اقتصادی جوامع آسیب‌پذیر ناشی از بحران فقر و خشکسالی» در ولسوالی پشتون‌کوت آن ولایت، برای ۳۷۰ خانواده کمک‌های غذایی توزیع کرد.

در این روند، به هر خانواده با حضور مسئولان، ۲ بوری آرد ۵۰ کیلویی، ۱ بوری برنج ۲۴ کیلویی، ۱ کیلو نمک، ۵ لیتر روغن و ۹ کیلو دال توزیع شد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۷/۰۲ هـ ق

ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان برای ۸۴ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه بین‌المللی حمایت از کودکان، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان با حمایت مالی این مؤسسه، پس از انجام سروی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۶
Background image

سنگ تهداب کانال چشمه سیفون ولسوالی چوری ولایت ارزگان گذاشته شد

به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ارزگان سنگ تهداب پروژه ساخت کانال چشمه سیفون را به منظور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۲۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار برای ۲۶۷ خانوادهٔ زلزله‌زده کمک‌های نقدی توزیع کرد

به اساس تفاهم‌نامهٔ مشترک میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ اکټید (ACTEED)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با حمایت مؤسسه متذکره، برای ۲۶۷ خانوادهٔ آسیب‌دیده. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .