سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با سرپرست دفتر یونیسف برای افغانستان و هیئت همراه آن دیدار کرد

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۸ - ۱۵:۳۲
news image

صبح امروز یک‌شنبه، الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با عبدالقادر، سپرست دفتر موسسه یونیسف برای افغانستان، عبدالله مخلوف مسوول خدمات و هیئت همراه آن دیدار و روی روند کمک رسانی بهتر برای متضرران حوادث ناشی از حوادث بحث کردند.
در این نشست ترابی صاحب در کنار اینکه هیئت دفتر یونیسف را خوش آمدید گفت و بیان داشت که این موسسه خدمات زیادی برای مردم کشور ارایه کرده است و از آن تشکری می‌کنم.
سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث بیان داشت که در ریاست آمادگی مبارزه با حوادث کابل تعدادی اجناس از یونیسف وجود دارد که ما یکجا با مواد های دست داشته خود برای مردم آن را توزیع می‌کنیم و از شما می‌خواهم که این چنین بسته ها را در اختیار سایر ریاست‌های ولایتی ما نیز قرار بدهید تا در هنگام ضرورت ما برای مردم توزیع و رسیدگی کنیم. وی همچنان افزود که این اداره در تلاش است تا در آینده گدام‌های معیاری را با استفاده از بودجه امارت یا در همکاری با موسسات اعمار نماید.
هم‌چنان عبدالقادر موسی، سرپرست موسسه یونیسف برای فغانستان، از این ملاقات ابراز خرسندی کرده و بیان داشت که این موسسه در تمام ولایات با ریاست های آمادگی مبارزه با حوادث همکاری دارد و به صورت دوامدار تلاش می‌کند تا برای متضرران رسیدگی عاجل صورت گیرد. وی هچنان افزود که فعلان در ۱۲ ولایت مرکزی و زون شرق بسته‌های بهدشتی و زمستانی وجود دارد و تا اخیر ماه جاری تعدادی بیشتر این بسته ها در اختیار یونیسف قرار خواهد گرفت و ما آن را در اختیار ریاست‌های آمادگی مبارزه با حوادث در ولایات قرار می‌دهیم تا از آن طریق برای مردم کمک شود.
در همین حال عبدالله مخلوف، مسوول خدمات یونیسف، بیان کرد که این نهاد در 9 ولایت کشور گدام دارد و در آینده نیز کوشش ما این است که گدام‌های را در نقاطی اعمار نمایم که در نزدیکی ساحات حادثه خیز باشند تا در هنگام ضرورت عاجل برای مردم رسیدگی صورت بگیرد.
در اخیر رئیس موسسه یونیسف آمادگی همکاری کامل این نهاد را در حالات اضطرار اعلام کرد و دو طرف روی همکاری های دوامدار تاکید کردند.

تاریخ:۱۴۴۶/۶/۶
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

news image

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۳:۴۲
Background image

والی ولایت نیمروز از کمپ اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث برای مهاجران اخراج‌شده در پل ابریشم بازدید کرد

عصر امروز چهارشنبه، محترم مولوی شیخ محمد قاسم، والی ولایت نیمروز، از کمپ مهاجرانی که به‌گونهٔ اجباری از ایران اخراج شده‌اند و در نقطهٔ صفری پل ابریشم ایجاد شده، بازدید به‌عمل آورد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۸
Background image

انتقال و رسیدگی به مهاجرین تازه‌برگشته در ولایت هرات

در ادامه روند رسیدگی به مهاجرین تازه‌برگشته و بر بنیاد همکاری‌های مشترک میان نهادهای ملی و بین‌المللی، دفتر حمایت از کودکان افغانستان (CACO) با هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۳۴
Background image

کار پاک‌کاری مناطق آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی چک ولایت میدان وردک تکمیل شد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک، کار پاک‌کاری ۳۵ کیلومتر سرک، سربندها، کانال و کاریزهایی را که در منطقه بی‌کسمند ولسوالی چک در اثر سیلاب‌های اخیر مسدود شده بودند، تکمیل. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .