سفر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث به لغمان؛ به بیجاشدگان ناشی از جنگ رسیدگی صورت می‌گیرد

rahyab
Mon, May 31 2021 3:17 PM
news

مهترلام_۶جوزا_۱۴۰۰

حسب هدایت عزتمآب امرالله صالح، معاون نخست ریاست جمهوری و رییس کمیسیون عالی دولتی مبارزه با حوادث کشور، غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث، پس از چاشت امروز، به منظور بررسی وضعیت عمومی و رسیدگی اضطراری به بیجاشدگان ناشی از جنگ های اخیر، در راس یک هیئت دولتی عازم ولایت لغمان شد.

در این سفر وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث را والی و مقامات محلی آن ولایت پذیرایی کردند.

قرار است فردا، جلسه فوق العاده کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث و حالات اضطرار آن ولایت، جهت بررسی چگونگی رسیدگی به متضررین و بیجاشدگان ناشی از جنگ برگزار و آقای جیلانی این جلسه را ریاست نماید.

همچنان، پس از تدویر جلسه اضطرار ولایت، روند توزیع مساعدت های غذایی و غیر غذایی برای بیجاشدگان ناشی از جنگ در مهترلام، آغاز می‌گردد.

news

 

Latest news

Sun, Jan 25 2026 3:12 PM
Background image

The Director General of ANDMA Meets with the President of International NPA Organization

Today, on Sunday morning, the Director General of Afghanistan National Disaster Management Authority, His Excellency Alhaj Mullah Nooruddin Turabi, met at his office with Mr. Russell,. . .

AnnouncementsAll announcements

Wed, May 25 2022 1:34 PM
Background image

 Warning!

Validity time : 25 up to 26 May 2022
:Possibility of Heavy Dust and wind gust  forecasted for the following provinces
Kunduz, mazar e sharif, Faryab, Badghis, Jawzjan, Herat, Farah, . . .