آغاز پاک کاری مسیر سیلبر منتهی به دریایی هریرود در ولسوالی پشتون زرغون ولایت هرات

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۱۲
تصویر خبر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث که به تمام ریاست های ولایتی این اداره جهت پاک کاری مسیر سیلبرها هدایت سپرده است، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات، به منظور کاهش خطر تهدیدات ناشی از سیلاب‌ها و جلوگیری از خسارات احتمالی بر خانه‌های مسکونی، زمین‌های زراعتی و تأسیسات عامه، پروژه لایروبی و پاک‌کاری سیلبرد منتهی به دریای هریرود را در قریه نورستان کشمیرآباد ولسوالی پشتون زرغون آغاز نمود.
این پروژه پس از سروی و بررسی‌های تخنیکی که ساحه مذکور را آسیب‌پذیر تشخیص داده بود، به حضور الحاج مولوی محمد موسی اشعری، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات، رسماً افتتاح گردید.
در جریان افتتاح این پروژه، رئیس آمادگی مبارزه با حوادث از محل پروژه دیدن نموده و هدایات لازم را جهت تسریع کارها به مسئولین مربوطه ارائه کرد.
پروژه یادشده از بودجه ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات تمویل گردیده و به همکاری ریاست محترم فواید عامه ولایت هرات در بخش تأمین ماشینری تطبیق می‌گردد.
طول این پروژه ۱.۳ کیلومتر بوده و قرار است طی ده روز آینده تکمیل گردد که با اتمام آن، حدود ۴۰۰ فامیل از خطر مستقیم سیلاب‌های احتمالی در امان خواهند ماند.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۵/۱۳ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل از روند پاک‌کاری کاریزها و ساخت چکدم‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار این ولایت نظارت کرد

این نظارت به اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، از طریق ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل، با هماهنگی مقام ولایت کابل و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۵:۱۸
Background image

آغاز پاک‌کاری رسوبات سیلابی و ساخت دیوارهای محافظتی در ولسوالی سالنگ ولایت پروان

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، روند پاک‌کاری رسوبات ناشی از سیلاب‌ها و ساخت دیوارهای محافظتی را در مناطق آسیب‌دیده ولسوالی سالنگ آغاز کرد.

در همین راستا، پروژه ساخت دیوار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۳۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۵۵۹ خانواده آسیب‌دیده و بی‌جا شده داخلی کمک‌های غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر با حمایت مالی مؤسسات OCHR و OHW، برای ۵۵۹ خانواده آسیب‌دیده از اثر بارندگی‌های اخیر و سیلاب‌ها در ولسوالی‌های ناړی، غازي اباد، دانګام، اسمار، شلتن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .