امتحان بست‌های مدیریت عمومی IT-NDMIS از طریق رقابت آزاد دریک پروسه شفاف اخذ گردید

rahyab
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۴:۱
news image

کابل _ 29 دلو 1402
این پروسه با اشتراک الحاج مولوی عبدالرحمن آخندزاده رئیس منابع بشری، مولوی عبدالخالق عابد، رئیس دعوت و ارشاد، نماینده اصلاحات اداری و دیگر ادرات راه اندازی شد، که در آن 60 تن شارت لست شده بودند که از این میان 46 تن در امتحان شرکت نموده بودند.
رئیس منابع بشری و رئیس دعوت و ارشاد وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث هر کدام به اشتراک کننده‌گان آرزوی موفقیت نموده و تاکید نمودند که این پروسه شفاف بوده تا باشد افراد مسلکی و شایسته به بخش که ضرورت است استخدام شوند.
قابل ذکر است که این امتحان شامل  بست‌های مدیریت عمومی IT-NDMIS زون مرکز شامل ولایت‌های کابل، پروان، کاپیسا، پنجشیر و میدان وردک بود که از نزد اشتراک کننده گان اخذ گردید. 
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث متعهد است تا همه بست های مسلکی این وزارت درسراسرکشور ازطریق رقابت آزاد به اعلان و امتحانات آن ازطریق کمیته ملی امتحانات اخذ گردد تا افراد مسلکی و باتجربه که نیاز به آنان است به کار گماشته شوند.

news image

news image

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۹:۲۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۲,۳۴۳ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز پس از سروی با همکاری تخنیکی موسسه متذکره و حمایت مالی سازمان جهانی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت جوزجان به ۱۵۰۰ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه SFL که تمویل‌کننده این پروژه برنامه جهانی غذا #WFP می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت #جوزجان با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۳:۳۵
Background image

کار پاک‌کاری یک کانال در ولسوالی کهسان ولایت هرات تکمیل گردید

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هرات با حمایت ریاست فواید عامه آن ولایت، کارهای پاک‌کاری یک. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .