رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کمیته‌های کاری ۱۴ گانه گزارش گرفت

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۲۲:۲
تصویر خبر

بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در نشست مهمی گزارش‌های ۱۴ کمیته کاری این اداره را در کنر استماع کرد.
نمایندگان و کارکنان کمیته‌های مختلف، به ترتیب گزارش‌هایی را ارائه نمودند که در آن دستاوردهای اخیر، فعالیت‌های امدادرسانی به مردم، حل مشکلات و اقدامات فوری در برابر حوادث اضطراری تشریح شده بود.
محترم ترابی صاحب پس از استماع گزارش‌ها از تلاش‌های همه مسئولین کمیته‌ها قدردانی کرده و گفت که خدمت به مردم برای ما عبادت است و هر کس باید این مسئولیت را با اخلاص، صداقت و در زمان مناسب انجام دهد.
وی تأکید کرد که هر مسئول وظیفه دارد مشکلات مردم را مشکل خود بداند و برای حل آن تا آخرین حد تلاش نماید. وی افزود که ما همه با یک هدف مشترک گردهم آمده‌ایم و آن هدف خدمت به مردم زلزله‌زده، رسیدگی به خانواده‌های آسیب‌دیده و پیشگیری از حوادث است.

تاریخ: ۹/ ۳/ ۱۴۴۷ هجری قمری
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۵:۲۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث سمنگان برای ۱٬۲۶۷ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی و نقدی توزیع کرد

براساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO  که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان با حمایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۳:۴۸
Background image

::T002::

نوم او تخلص:
وظیفه:
د عرادې ډول:
د عرادې رنګ:
د عرادې ماډل:
د عرادې د شاسي شمېره:
د عرادې د ماشین شمېره:
د عرادې د پلېټ شمېــــره:
د ثبت مسلسل شمېره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۲:۴۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۶۳ خانواده متضرر کمک نقدی جهت ترمیم و اعمار شلتر(خانه) توزیع کرد

بر اساس تفاهم نامه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با موسسه DAART ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با حمایت موسسه مذکور، قسط دوم کمک‌های نقدی جهت ترمیم و اعمار شلتر(خانه ) را. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .