رئیس عمومی مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث معرفی شد 

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۱۵:۴۵
تصویر خبر

کابل - ۱۶ قوس ۱۴۰۱
محترم مولوی عبدالرحمن، از طرف محترم مولوی سیف الدین طایب معاون اداره امور ا.ا.ا، بحیث رئیس عمومی مالی و اداری این وزارت معرفی شد. 
محترم مولوی سیف الدین طایب معاون اداره امور ا.ا.ا گفت: تقرر درهم‌چون پست ها درحقیقت، مسوولیت و خدمت گذاری به مردم است و همه مسوولین باید خود را درمقابل خدا و مردم مسوول بدانند. 
سپس محترم ملا محمد عباس آخند وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث تغیر و تبدیل را در سیستم حکومت یک اصل دانسته، ضمن تشکر از فعالیت‌ها و کارکردهای محترم غلام غوث ناصری رئیس عمومی پیشن مالی و اداری این وزارت برای محترم مولوی عبدالرحمن رئیس عمومی جدیدالتقرر مالی و اداری آرزو موفقیت نموده خواهان همکاری و هماهنگی در بین ادارات شد.
سپس محترم  مولوی عبدالرحمن رئیس عمومی جدید التقرر مالی و اداری باقدر دانی از رهبری امارت اسلامی افغانستان مبنی برتقررش ابراز سپاس نموده گفت که من منحیث رئیس عمومی نه، بلکه من حیث یک خدمتگار درجهت حفظ اعتماد ایشان و همچنان وعده همکاری همه جانبه را در راستای کاهش دهی خطرات و رسیدگی به مردم متضرر ناشی از حوادث سپرد.
تصویر خبرتصویر خبر

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۴۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر برای ۷۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر، پس از سروی، برای ۷۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی سرکانو آن ولایت که به دلیل جنگ‌های اخیر متضرر شده‌اند، کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۱۴
Background image

یک حلقه ماین ضد وسایط در ولسوالی دهنه غوری ولایت بغلان کشف و خنثی شد

به اساس هماهنگی ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین، اداره آمادگی مبارزه با حوادث و از طریق شماره عاجل 0708606060، در پی اطلاع‌رسانی مردم از قریه چاه‌جنگان ۲ منطقه قشلاق‌تپه ولسوالی دهنه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۲:۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی برای ۱۶۸ خانواده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت غزنی، برای ۱۶۸ خانواده آسیب‌دیده و عودت‌کننده در ولسوالی‌های اندر، ده‌یک، زنخان، قره‌باغ و مرکز آن ولایت، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

در این. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .