ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان برای ۱۹۰۰ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۰:۲۰
تصویر خبر

بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و موسسه خدمات اجتماعی جهان در آسیا (CWSA)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بامیان با حمایت این مؤسسه، پس از انجام سروی و شناسایی، کمک‌های نقدی دور اول را برای ۱۹۰۰ خانواده مستحق در مرکز آن ولایت توزیع نمود.

در این روند، برای هر خانواده با حضور مسؤولین، مبلغ ۲۶۵۰ افغانی پرداخت شد، که مجموعاً پنج میلیون و سی و پنج هزار(۵,۰۳۵,۰۰۰) افغانی برای خانواده‌های مستحق توزیع گردید.

خانواده‌های بهره‌مند از کمک‌ها ضمن ابراز خرسندی از روند توزیع، اعلام کردند که انتظار دارند این نوع کمک‌ها در ماه‌های آینده نیز ادامه یابد.

تاریخ: ۱۴۴۷/۷/۰۴ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۴:۱۴
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب برای ۱۳۴ خانواده مستحق کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ورلد ویژن، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فاریاب با حمایت این مؤسسه، پس از انجام سروی، کمک‌های نقدی را برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۵۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۱٬۳۵۵ خانواده مستحق کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO، که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۴۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لوگر برای ۱۱۱ خانواده مستحق و متضرر مساعدت غذایی و غیر غذایی توزیع کرد

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لوگر برای ۱۱۱ خانواده متضرر و مستحق از ولسوالی‌های مختلف و. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .