ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار برای ۲۰۰ خانواده متضرر کمک نقدی توزیع کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۱:۲۸
news image

بر اساس تفاهم‌نامه‌ی امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه میشن ایست، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت تخار پس از انجام سروی، در مرحله نخست کمک‌های نقدی را برای ۲۰۰ خانواده متضرر از حوادث طبیعی در ولسوالی‌های چال، اشکمش و فرخار آن ولایت توزیع نمود.
در جریان این روند و در حضور مسؤولین، برای هر خانواده مبلغ ۲۳٬۳۰۰ افغانی توزیع گردید که در مجموع مبلغ چهار میلیون و ششصد و شصت هزار(۴٬۶۶۰٬۰۰۰) افغانی برای این خانواده‌ها اختصاص یافته بود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۴/۱۸ ه‍ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۵۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۲۵۵ خانواده آسیب‌دیده مواد غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه RRDPO که تمویل کننده آن سازمان جهانی غذا (WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۶
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر جاده‌های مسدودشده در ولسوالی چپه‌دره را بازگشایی کرد

به هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کنر به‌منظور کاهش خطرات ناشی از حوادث قدرتی، حفاظت از زیربناهای عامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۹:۵۲
Background image

کار پاک‌کاری و بازسازی ۹ کاریز در ولسوالی سروبی ولایت کابل تکمیل شد

 بر اساس تفاهم‌نامه امضاء شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه انترساس (INTERSOS)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کابل کار پاک‌کاری و بازسازی ۹ کاریز در ولسوالی سروبی این. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .