ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان کار پاک کار مسیر دریا و حفر یک کانال را آغاز کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۴:۵۹
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان، به‌منظور کاهش خطرات احتمالی سیلاب‌ها و تأمین مصونیت جان و مال مردم، کارهای پاک‌کاری مسیر دریا و حفر کانال را در ساحه نیلاوات مربوط مرکز آن ولایت آغاز نمود.

کارهای پاک‌کاری این مسیر و حفر کانال با استفاده از یک عراده اسکواتر از سوی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، به طول تقریبی ۳۵۰ متر آغاز شده است.

مسئولین مربوطه اظهار داشتند که با تکمیل کارهای حفر کانال، زمین‌های زراعتی منطقه، تعداد زیادی از منازل مسکونی و سایر تأسیسات عام‌المنفعه از تهدیدات احتمالی سیلاب مصوون خواهند شد. آنان افزودند که این پروژه گام مهمی در راستای کاهش خطرات حوادث طبیعی و تأمین مصوونیت مردم به‌شمار می‌رود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۸/۲۳ هـ ق

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۶:۷
Background image

آغاز کار ترمیم کانال و پاک‌کاری جوی و مجرای آب در ولسوالی نرخ ولایت میدان وردک

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک کار عملی پاک‌کاری یک جوی و همچنان ترمیم و پاک‌کاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۴:۲۷
Background image

معین انسجام امور حوادث پروژه تخریب سنگ‌های خطرناک در کوه شهدای صالحین شهر کابل را تسلیم گرفت

محترم الحاج ملا عبدالولی څارنوال (حاجی وارث)، معین انسجام امور حوادث اداره آمادگی مبارزه با حوادث، همراه با محترم حاجی اختر محمد خادم، رئیس وقایه و کاهش خطر، مولوی محمد حنیف همدرد، آمر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۳۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۱۰۳ خانواده سیلاب‌زده کمک نقدی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه NRC، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز با همکاری این مؤسسه، برای ۱۰۳ خانواده که از اثر سیلاب‌های اخیر در آن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .