ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پنجشیر برای ۷۳۸ خانواده مستحق مساعدت نقدی توزیع کرد 

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۲۴
news image

بر اساس تفاهم‌نامه‌ای امضاشده میان اداره ملی آمادگی آمادگی با حوادث و مؤسسه تقویت عدالت و جامعه مدنی(JCSSO)، ریاست آمادگی مبارزه مبارزه حوادث ولایت پنجشیر با حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۷۳۸ خانواده مستحق در ولسوالی حصه‌اول بعد از سروی مساعدت نقدی توزیع نمود.
در این پروسه با حضور مسوولان، به هر خانواده مبلغ ۲۷۸۵ افغانی توزیع گردید که در مجموع مبلغ ۲,۰۵۵,۳۳۰(دو میلیون‌و پنجاو پنج‌هزارو سه صدو سی) افغانی برای این تعدا خانواده‌ها اختصاص یافته بود.

تاریخ: ۱۴۴۷/۰۴/۲۲ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۴۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار گبیونی و تغییر مسیر آب دریا به‌منظور حفاظت از منابع حیاتی در ولایت پنجشیر

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کار ساخت یک دیوار گبیونی در ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر رسماً از سوی ریاست آمادگی مبارزه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۳
Background image

ادامهٔ پاک‌سازی ساحهٔ تولید برق سولری غضنفر گروپ از مواد منفجرناشده در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

بر بنیاد تفاهم‌نامهٔ امضا‌شده میان ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسهٔ ماین‌پاکی DAFA و با هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ، مؤسسهٔ یادشده، روند پاک‌سازی ساحهٔ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۱:۳۰
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۶۰ خانواده مستحق کمک‌های نقدی و غیرخوراکی توزیع نمود

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PU-MAI، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت این مؤسسه و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM)، پس از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .