سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت هلمند دیدن کرد

rahyab
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۵:۲۷
news image

امروز شنبه، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، در چارچوب سفر خود به چندین ولایت کشور به منظور بهبود امور اداری ریاست‌های ولایتی این اداره، به ولایت هلمند سفر کرد و از ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت بازدید و روند کاری آن‌ها را از نزدیک بررسی نمود.
محترم ترابی صاحب با هر یک از کارمندان آن ریاست به‌صورت جداگانه ملاقات کرد، مشکلات، پیشنهادات و نظریات آنان را استماع نموده و همه کارمندان را به ارائه خدمات به‌موقع و مؤثر تشویق کرد.
همچنین، ترابی صاحب از گدام ریاست آمادگی مبارزه با حوادث در ولایت هلمند بازدید به عمل آورد و به مسئولین مربوطه در خصوص نگهداری، تنظیم و ترتیب مواد غذایی و غیرغذایی، ایجاد نظم، و توزیع به‌موقع این اقلام به نیازمندان بر اساس ضرورت، هدایت‌های لازم را سپرد. به‌علاوه، ایشان روند دریافت اسناد تقنینی توسط ریاست‌های ولایتی، درک مفاهیم آن‌ها، تأیید توسط رئیس مربوطه، تطبیق اسناد، و نگهداری آن‌ها در دوسیه‌ها را نیز تحت نظارت قرار داد.
در عین حال، محترم ترابی صاحب روند استفاده مؤثر از مواد نشراتی و پروژه‌های در حال اجرا در این ولایت را نیز به‌گونه همه‌جانبه بررسی نمود.
قابل یادآوری است که مدتی قبل هیئت‌هایی از مرکز جهت بررسی و ارزیابی روند کاری به تمام ولایات کشور اعزام شده بودند که برخی کاستی‌ها را در ولایات مشخص شناسایی کرده و طی مکتوبی متحدالمال به تمام ولایت‌ها از سوی سرپرست اداره، به آن‌ها اشاره شده بود. در همان مکتوب، به ریاست‌های ولایتی هدایت داده شده بود تا جهت رفع این نواقص اقدامات لازم را روی‌دست گیرند. اکنون سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث به‌منظور پیگیری همین موضوعات، روند خدمات‌دهی در ولایت مذکور را از نزدیک بررسی نمود.
هدف این سفر دریافت نظریات، مشکلات و پیشنهادات کارمندان ولایتی، تنظیم دفاتر، ایجاد محیط کاری منظم، هماهنگی کامل با مقام ولایت، تنظیم درست آرشیف اسناد، ایجاد گدام‌های معیاری، رفع نواقص و تطبیق پروژه‌های وقایوی بوده است.
در پایان، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، کارمندان ریاست آمادگی مبارزه با حوادث آن ولایت را به برخورد نیک با مراجعین، انجام امور اداری به‌موقع و بدون تأخیر، استفاده صحیح از بیت‌المال، و رعایت اصول اداری تشویق نمود و از آنان خواست تا خادمین مردم باشند و از دانش حرفه‌ای خود در راستای پیشرفت کشور استفاده نمایند. همچنین، به این کارمندان مساعدت نقدی نیز توزیع نمود.

تاریخ: ۱۷/ ۱۲/ ۱۴۴۶ هـ.ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۶
Background image

تداوم همکاری‌ها برای ساخت بند آب در ولسوالی ارغستان ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار برای ساخت بند آب در منطقه لوترکشه ولسوالی ارغستان، ۳,۰۰۰ لیتر تیل کمک کرده است؛ بندی که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰,۰۰۰ جریب زمین زراعتی و ده‌ها قریه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های بشردوستانه برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار، پس از تکمیل روند سروی، برای ۱۲۳ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی در ولسوالی نیش آن ولایت، به هر خانواده دو بوری ۵۰ کیلویی گندم، ۵ کیلو شکر، دو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کشف و خنثی‌سازی ۶ فیر مواد منفجرناشده در مرکز ولایت کندهار

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندهار با همکاری تیم واکنش سریع مؤسسه ماین‌پاکی هلوترست، در جریان عملیات در یک دوکان خریدوفروش آهن‌آلات کهنه در ناحیه اول شهر کندهار، ۶ فیر انجن. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .