سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با رئیس UN-OCHA در افغانستان دیدار کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۴:۵۱
تصویر خبر

قبل از ظهر امروز چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خود با سرپرست رئیس اوچا، خانم سنجانا قاضی، معاون اوچا، محمد زید خاطر، و مسئول ارتباطات، شمس خلیلی، دیدار کرد.
آقای ترابی ضمن خوش‌آمدگویی به هیئت دفتر اوچا گفت: "خوشحالیم که با یکدیگر همکاری می‌کنیم و همواره تلاش کرده‌ایم که کارهای سازمان‌ها و مؤسسات مختلف را با سرعت انجام دهیم تا کمک‌ها به‌موقع به مردم برسد. ما در اداره خود شفافیت کامل را برقرار کرده و کارهایمان را تسریع کرده‌ایم." وی افزود که این اداره از تمام سازمان‌های امدادرسان به هر نحو ممکن همکاری و حمایت می‌کند.
در ادامه، خانم سنجانا قاضی، رئیس دفتر اوچا، اظهار داشت که سرعت کارهای اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث مشهود است و ما از شما تشکر می‌کنیم که کارهایتان را با سرعت انجام داده‌اید. وی همچنین خاطرنشان کرد که در سال آینده، نسبت به سال‌های گذشته، توجه بیشتری به مدیریت حوادث و کمک‌های بشردوستانه خواهد شد.
او گفت: "سال گذشته، ما ۳ میلیارد دالر در افغانستان برای کمک‌های بشردوستانه و نیازهای اساسی هزینه کردیم و امسال ۲.۴ میلیارد دالر درخواست کرده‌ایم که تاکنون ۸۳ میلیون دلار دریافت کرده‌ایم."
در اخیر، هر دو طرف متعهد شدند که به‌صورت مشترک مشکلاتی را که موانعی ایجاد کرده‌، از میان بردارند.

تاریخ: ۱۴۴۶/۷/۲۱ هجری قمری
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۳:۳۲
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان برای ۸۰ دانشجوی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پول نقد توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده بین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه AYSO، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت لغمان با حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۸۰ دانشجویی که آموزش‌های فنی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۳:۱۲
Background image

در ولسوالی دره‌نور ولایت ننگرهار، عملیات تثبیت و پاک‌سازی سنگ‌های در حال ریزش آغاز شد

بر اساس درخواست‌ها و عریضه‌های مردم روستاهای ستن و شیمل، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار با هماهنگی و نظارت خود، عملیات تثبیت و پاک‌سازی سنگ‌های در حال ریزش در این روستاها را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۳:۸
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز برای ۸۰۶ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده بین اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO، با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت کندز با همکاری مؤسسه متذکره، برای. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .