سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با رئیس UN-OCHA در افغانستان دیدار کرد

rahyab
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۴:۵۱
تصویر خبر

قبل از ظهر امروز چهارشنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کاری خود با سرپرست رئیس اوچا، خانم سنجانا قاضی، معاون اوچا، محمد زید خاطر، و مسئول ارتباطات، شمس خلیلی، دیدار کرد.
آقای ترابی ضمن خوش‌آمدگویی به هیئت دفتر اوچا گفت: "خوشحالیم که با یکدیگر همکاری می‌کنیم و همواره تلاش کرده‌ایم که کارهای سازمان‌ها و مؤسسات مختلف را با سرعت انجام دهیم تا کمک‌ها به‌موقع به مردم برسد. ما در اداره خود شفافیت کامل را برقرار کرده و کارهایمان را تسریع کرده‌ایم." وی افزود که این اداره از تمام سازمان‌های امدادرسان به هر نحو ممکن همکاری و حمایت می‌کند.
در ادامه، خانم سنجانا قاضی، رئیس دفتر اوچا، اظهار داشت که سرعت کارهای اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث مشهود است و ما از شما تشکر می‌کنیم که کارهایتان را با سرعت انجام داده‌اید. وی همچنین خاطرنشان کرد که در سال آینده، نسبت به سال‌های گذشته، توجه بیشتری به مدیریت حوادث و کمک‌های بشردوستانه خواهد شد.
او گفت: "سال گذشته، ما ۳ میلیارد دالر در افغانستان برای کمک‌های بشردوستانه و نیازهای اساسی هزینه کردیم و امسال ۲.۴ میلیارد دالر درخواست کرده‌ایم که تاکنون ۸۳ میلیون دلار دریافت کرده‌ایم."
در اخیر، هر دو طرف متعهد شدند که به‌صورت مشترک مشکلاتی را که موانعی ایجاد کرده‌، از میان بردارند.

تاریخ: ۱۴۴۶/۷/۲۱ هجری قمری
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تصویر خبر

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۶:۵۵
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک برای ۱۶۰۵ خانواده آسیب‌دیده کمک نقدی توزیع نمود

براساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه PIN، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک با حمایت مالی مؤسسه متذکره، برای ۱۶۰۵ خانواده آسیب‌دیده از. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت دایکندی برای ۳۰۰ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت دایکندی، برای ۳۰۰ خانواده‌ای که در نتیجه خشکسالی در قریه تمزان ولسوالی پاتو آن ولایت آسیب دیده بودند، پس از انجام سروی، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۵:۳۱
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان‌وردک برای ۵۲ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های نرخ و چک مساعدت نقدی توزیع نمود 

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث طبیعی ولایت میدان وردک با حمایت مالی مؤسسه DRC، برای ۵۲ خانواده آسیب‌دیده ناشی از سیلاب‌ها در ولسوالی‌های نرخ و چک، کمک نقدی توزیع کرد. این خانواده‌ها از. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .