سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با سرپرست فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ دیدار و گفتگو نمود

tamim_azimi
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۲۱:۶
news image

بعد از ظهر امروز شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دفتر کار خود با احمد سلیمان، سرپرست فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ (IFRC)، دیدار و در مورد گسترش همکاری‌ها در راستای ارائه خدمات بشردوستانه گفت‌وگو کرد.
در این نشست ترابی صاحب با اشاره به سفر اخیر شان به مرز فرضی تورخم و ایجاد کمپ برای مهاجران عودت کننده اجباری گفت که ما در یک هفته که در تورخم بودیم با تلاش فروان توانستیم یک کمپ معیاری و با امکانات اولیه بهتر ایجاد کنیم تا هموطنان ما بتوانند با خاطر آرام در آنجا به صورت موقت زندگی نمایند.
سرپرست اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با تشریح برنامه‌های آینده این اداره، از تلاش‌های گسترده در راستای ارتقاء کیفیت ارائه خدمات بشردوستانه به اقشار نیازمند خبر داده و با تأکید بر ظرفیت‌ها و تجارب موجود در این اداره، آمادگی کامل آن را برای همکاری نزدیک و مؤثر با نهادهای بین‌المللی، به‌ویژه فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ، اعلام نمود.
آقای ترابی، از جمله برنامه‌های آینده این اداره را تجهیز آن با پهپادهای امدادرسان به‌منظور رسیدگی عاجل و مؤثر به آسیب‌دیدگان در مواقع بحرانی و همچنین آغاز پروژه منسجم‌سازی رضاکاران زن و مرد در ولسوالی‌های ولایت کابل عنوان کرد. وی خاطرنشان ساخت که این طرح می‌تواند به‌عنوان الگویی مؤثر برای سایر نهادهای فعال در عرصه فعالیت‌های داوطلبانه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
در ادامه، احمد سلیمان، سرپرست فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ (IFRC)، ضمن اشاره به موثریت نشست‌های قبلی، اظهار داشت که تمامی موضوعات با نهادهای همکار مطرح شده و اقدامات عملی در این راستا در حال انجام است. وی گفت که موارد بحث‌شده با دفتر مرکزی فدراسیون در دانمارک شریک شده و تلاش‌هایی برای تأمین بودجه در جریان است.
آقای سلیمان همچنین از نشست آینده مشترک میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، سازمان بین‌المللی مهاجرت(IOM) و این فدراسیون به منظور ارزیابی نیازهای آسیب‌دیدگان و تعیین بودجه مورد نیاز خبر داده و افزود که کشور سوئیس مبلغ یک میلیون دالر را برای حمایت از مهاجرین افغانستان اختصاص داده است.
وی ضمن تمجید از فعالیت‌های اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، اظهار داشت که در تورخم، نهادهای متعددی کیفیت خیمه‌های این اداره را مورد ستایش قرار داده‌اند و در تلاش‌اند تا خدمات مشابهی را برای مهاجران ارایه نمایند.
در پایان، دو طرف بر حفظ هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک در راستای پاسخ‌گویی مؤثرتر به نیازهای بشردوستانه تأکید کردند.

تاریخ: ۳ /۱۱ /۱۴۴۶ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ برای ۲۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از خشکسالی کمک‌های نقدی توزیع کرد


بر اساس تفاهم‌نامه امضاءشده میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه SFL-WFP، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ با حمایت این مؤسسه، در ولسوالی چهاربولک آن ولایت، تحت عنوان کمک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۵۹
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست برای ۹۹۸ خانواده بی‌جا شده کمک‌های نقدی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت خوست با حمایت دفترهای UNICEF، CHA و GAALO، در ولسوالی علیشیر آن ولایت، برای ۹۹۸ خانواده بی‌جا شده ناشی از درگیری‌های اخیر، پس از سروی، کمک‌های نقدی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۳۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا برای ۹۷ خانواده بی‌جاشده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پکتیا، با همکاری تخنیکی مؤسسه AWCPO و حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، در ولسوالی میرزکه آن ولایت، برای ۹۷ خانواده که به‌دلیل جنگ‌های اخیر در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .