نثار احمد حبیبی به حیث رییس جدید مبارزه با حوادث ولایت پروان معرفی گردید.

faiz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۹ - ۱۴:۴۹
2

در محفلی که امروز به مناسبت معرفی رییس جدید مبارزه با حوادث ولایت پروان برگزار گردیده بود، محترم نثار احمد حبیبی توسط دگرجنرال فضل الدین عیار والی ولایت پروان با حضور داشت، هئیت وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، مسولین ادارات سکتوری، محاسن سفیدان و علمای کرام ولایت پروان معرفی گردید.
آقای عیار ضمن سپاسگزاری از خدمات احمد جاوید ملکیار رییس اسبق مبارزه با حوادث ولایت پروان، تغیر و تبدیلي در نهادهای دولتی را یک امر عادی تلقی نموده گفت: ریاست مبارزه با حوادث یک مسولیت سنگین است و امیدوارم آقای حبیبی در رفع مشکلات مردم کوشش همه جانبه نموده و ابتکار عمل در راستاي مدیریت وقایه و کاهش خطر و رسیدگی به متضررین ناشی از حوادث به خرچ دهند.
بعدن آقای حبیبی نيز از کارکردهای احمد جاوید ملکیار رییس اسبق مبارزه با حوادث سپاسگزاری نموده گفت، نقش ریاست های مبارزه با حوادث، انسجام، بسیج و هماهنگی در بخش های کاهش خطرات حوادث و رسیدگی به آسیب دیده های ناشی از حوادث است. و وعده همکاری همه جانبه در راستای کاهش دهی خطرات و رسیدگی به مردم متضرر ناشی از حوادث را سپرد.
در ادامه نماینده های مردم ضمن تبریکی برای رئیس مبارزه با حوادث ولایت پروان، وعده همكاري همه جانبه به وي دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۷:۱۱
Background image

برگزاری نشست تحلیلی پیرامون وضعیت فعلی پروگرام ماین‌پاکی و بررسی راه‌های تقویت حمایت مالی

نشستی مهم به‌منظور بررسی وضعیت کنونی پروگرام ماین‌پاکی و ارزیابی چالش‌ها و نیازمندی‌های موجود، روز گذشته در دفتر ریاست انسجام و هماهنگی تطهیر ماین برگزار گردید. در این نشست، محترم حافظ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۷:۹
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان اداره آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه خدمات اجتماعی مردم افغان (APSSO) به ارزش مجموعی چهار لکو سی‌هزارو سه صدو شصت‌و چهار (۴۳۰,۳۶۴) دالر امریکایی به امضا رسید

صبح امروز، سه‌شنبه، محترم الحاج ملا نورالدین ترابی، رئیس عمومی اداره آمادگی مبارزه با حوادث، با محترم محمود شاه نوری، رئیس مؤسسه APSSO، دیدار نموده و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۵
Background image

کشف و خنثی‌سازی چندین مواد انفجاری در ولایت فراه

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت فراه با همکاری تخنیکی بخش ماین‌پاکی دفتر DRC چندین مواد انفجار ناشده را در مرکز و شماری از ولسوالی‌های آن ولایت کشف و خنثی نمود.

گفتنی است که در. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .