کار پاککاری مسیر سیلاب و اعمار دیوار استنادی در ولسوالی کوت ولایت ننگرهار تکمیل و به بهرهبرداری سپرده شد
به اساس هدایت مقام رهبری اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت ننگرهار کار پاککاری مسیر سیلاب، اعمار و ترمیم یک استنادی را در قریه لاغرجوی مربوط ولسوالی کوت آن ولایت تکمیل نموده و به بهرهبرداری سپرد.
در این پروژه، مطابق نقشه تخنیکی و مشخصات تعیینشده، کار اعمار دیوار استنادی به طول ۵۱ متر، همچنان ترمیم دیوار استنادی به طول ۲۹ متر و پاککاری مسیر سیلاب، در مجموع به هزینه یکمیلیونو بیستسه هزارو دوصدو پنجاه (۱٬۰۲۳٬۲۵۰) افغانی از بودجه اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث تمویل گردیده بود، با موفقیت به پایان رسید.
با تطبیق این پروژه، ۱۲۰۰ خانه مسکونی، ۱۵۰۰ جریب زمین زراعتی، ۴ کیلومتر سرک، ۱ سربند، ۸ مسجد، ۸۰ دکان و یک کلینیک از خطرات احتمالی سیلاب مصون گردید.
تاریخ: ۱۴۴۷/۹/۲۵ هـ ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث
