۳ میلیونو ۱۳۰ هزار و ۷۵۰ افغانی پول نقد برای ۳۵۵ خانواده متضرر در پروان کمک شد

rahyab
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۹:۴
2

پروان - ۲۱ دلو ۱۳۹۹
ریاست مبارزه با حوادث ولایت پروان با حمایت مالی دفتر آکسفام-کانادا از طریق موسسه NCRO، مبلغ ۳میلیون و ۱۳۰هزار و ۷۵۰ افغانی پول نقد را، برای ۱۵۵ خانواده که از اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها به تاریخ ۴-۵ و ۶ سنبله سال روان منازل شان تخریب شده بود، در حضور اعضای کمیسیون ولایتی مبارزه با حوادث ولایت و رسانه‌ها در دو مرحله مبلغ ۲۲,۸۵۰ افغانی پول نقد که در مرحله اول مبلغ ۱۱,۸۵۰ افغانی توزیع و مرحله دوم آن بعد از تکمیل شدن ۷۵ فیصد کار منازل شان توزیع می‌گردد.
گفتنی است که در این پروژه برای ۲۰۰ تن زمینه کار در بخش پاک‌کاری جویچه‌ها، پلچک‌ها و آب ریزه‌ها که از اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها مسدود گردیده بود مهیا شده و برای هر کارگر مبلغ ۶,۴۷۰ افغانی پول نقد پرداخت می‌گردد.
 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۵:۲۴
Background image

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) نشست تخنیکی در مورد ارزیابی آسیب‌پذیری اقلیمی افغانستان برگزار کردند

روز گذشته یک‌شنبه، تیم‌های تخنیکی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) در دفتر مرکزی این اداره، نشست تخنیکی را در خصوص ارزیابی آسیب‌پذیری اقلیمی افغانستان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۴۶
Background image

ساحات سیلبر در پارچه شش شهر چاریکار از وجود رسوبات پاک کاری گردید

به ادامه برنامه پاک‌کاری ساحات سیلاب‌خیز، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت پروان، ساحات تحت تهدید و آسیب‌پذیر در پارچه شش شهر چاریکار، مرکز ولایت پروان پاک‌کاری گردید. از کار این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۴۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان برای ۳٬۰۱۲ خانوادهٔ آسیب‌دیده از زلزله کمک‌های نقدی، غذایی و غیرغذایی توزیع کرد

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان با همکاری مالی کشور امارات متحدهٔ عربی، برنامهٔ جهانی غذا(WFP)، مؤسسهٔ OHW و مؤسسهٔ ASIO، پس از انجام سروی، برای ۳٬۰۱۲ خانوادهٔ متضرر از زلزلهٔ. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .