ریاست آمادگی مبارزه با حوادث میدان وردک برای ۶۹ خانواده مساعدت غیر غذایی توزیع کرذ

rahyab
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۲۲:۱۰
تصویر خبر

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت میدان وردک با همکاری موسسه DRC برای ۶۹ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در مناطق تنگی و شنیز ولسوالی سیدآباد کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد.
این کمک‌ها شامل کیت‌های حفظ‌الصحه برای هر خانواده بود که در آن وسایلی مانند دو بوشکه آب، یک سطل آب، شامپو، صابون شست‌وشوی دست و لباس، کریم دندان، برس دندان و دستمال وجود داشت.
مولوی فیض‌الله جلالی، رئیس آن ریاست، با اشاره به محدودیت این کمک‌ها تأکید کرد که امارت اسلامی افغانستان متعهد به حمایت از هموطنان آسیب‌دیده بوده و تلاش خواهد کرد تا زمینه کمک‌های بیشتر فراهم شود.

تاریخ: ۱۴۴۶/۶/۲۲ ه ق
اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۳۴
Background image

روند رسیدگی برای متضرران ناشی از زلزله صبح امروز در ولایت بلخ آغاز شده است

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بلخ روند رسیدگی برای متضرران ناشی از زلزله صبح امروز را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

روند رسیدگی برای متضرران ناشی از زلزله صبح امروز در ولایت سمنگان آغاز شده است

بر اساس هدایت محترم الحاج ملا نور الدین ترابی، رئیس عمومی اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت سمنگان روند رسیدگی برای متضرران ناشی از زلزله صبح امروز را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۵:۲۷
Background image

ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان برای ۱۴۳۸ خانواده نیازمند کمک‌های غذایی توزیع کرد

بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث و مؤسسه ASIO که تمویل‌کننده پروژه آن برنامه جهانی غذا(WFP) می‌باشد، ریاست آمادگی مبارزه با حوادث ولایت بغلان با حمایت. . .

اطلاعیه هاآخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی

قرار است اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث،‌ روز سه شنبه، ۲۶ حمل سال روان، با حضور مقامات عالی امارت اسلامی و موسسات بین‌المللی، از روز جهانی ماین پاکی تجلیل به عمل آورد، بنا از تمام . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۶ - ۱۱:۳۴
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان، قرار است امروز یک‌شنبه 26 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طی کنفرانس مطبوعاتی از آخرین جزئیات تلفات، خسارات و رسیدگی‌ها برای متضرران ناشی از سیلاب‌ها . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

دعوت نامه رسانه‌ای

کابل – افغانستان،  قراراست فردا پنج‌شنبه 16 حمل سال روان، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث در همآهنگی با برنامه ماین پاکی افغانستان محفلی را به منظور تجلیل از روز بین المللی آگاهی از . . .